Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.03.2023

Спільно з волонтером пробації навчаємо підоблікового знаходити життєві проблеми за допомогою «Колеса життєвого балансу»


В ході заняття засудженому вдалося віднайти сфери, які при їх розвитку сприятимуть позитивним змінам


Психологічна вправа: «Колесо життєвого балансу»

15 березня в Лубенському секторі пробації №1 провідним інспектором Світланою Жилою спільно з волонтером, психологом, Миколою Даценком після складання оцінки ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення, яка виявила наявність криміногенної потреби «Готовність до змін», для суб’єкта пробації проведено психологічну вправу: «Колесо життєвого балансу».

Метою заняття є навчити підоблікового оцінювати сфери свого життя та вміти визначити і спланувати конкретні кроки для покращення сфер із незадовільним рівнем, а також відкрити можливості для розвитку.

Засуджений сумлінно виконав етапи вправи та намалював спиці свого колеса життєвого балансу, яке є відображенням його життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клієнти пробації Гребінківщини дізналися про День українського добровольця

В ході заняття засудженому вдалося віднайти сфери, які при їх розвитку сприятимуть позитивним змінам. Клієнт пробації спільно з волонтером визначили конкретні кроки, які стануть тимчасовою опорою на його шляху до виправлення.

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 272
Категорія: Актуально
Теги: Гребінка, Психологічна вправа, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ