Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.03.2023

Клієнти пробації Гребінківщини дізналися про День українського добровольця


В цей день українці вшановують мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України


Світлана Жила з клієнтами пробації

15 березня, в приміщенні Лубенського районного сектору №1, провідний інспектор Світлана Жила розповіла клієнтам пробації про відзначення в Україні 14 березня Дня українського добровольця та переглянули відеофільм «День українського добровольця 2023».

Захід проведений з метою патріотичного виховання та утвердження в свідомості і почуттях особистості патріотичних цінностей, підвищення престижу військової служби, ставлення до солдата як до захисника Вітчизни. зміцнення патріотичного духу, підвищення суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань.

Клієнти пробації дізналися, що саме 14 березня 2014 року з Майдану Незалежності в місті Києві, одразу ж після завершення буремних подій, пов’язаних з Революцією Гідності, на тренувальну базу в Нових Петрівцях відправилися перші добровольці, де почали підготовку до участі в боротьбі за територіальну цілісність України.
Багато добровольців і до нині проходять військову службу у лавах Збройних Сил України.

В цей день українці вшановують мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спільно з волонтером пробації навчаємо підоблікового знаходити життєві проблеми за допомогою «Колеса життєвого балансу»

Учасники заходу згадали про тих добровольців та воїнів, які полягли на полі бою й не повернулись додому, до рідних домівок, до своїх батьків, матерів, коханих та дітей. Вічна слава героям, які полягли за Україну! Герої не вмирають!

З вуст підоблікових звучали гасла: Слава Україні!!! Героям слава!!!

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 237
Категорія: Актуально
Теги: Профілактична бесіда, Гребінка, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ