Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.05.2023

Навчаємо клієнтів пробації Гребінківщини планувати своє життя


Під час заходу клієнти пробації вправлялися у вмінні розділяти одне велике завдання на дрібні складові та досягати більших результатів


пробація, Гребінківщина, планування свого життя

3 травня для підоблікових Лубенського сектору пробації №1 фахівець Наталія Перепелиця спільно з фахівцем Гребінківського міського центру соціальної служби Наталією Омельяненко провели виховний захід на тему: «Плани на життя».

Під час заходу клієнти пробації під керуванням фахівців вправлялися у вмінні розділяти одне велике завдання на дрібні складові та досягати більших результатів. Наталія Омельяненко навчала клієнтів пробації важливій особистісній якості – вмінню розкритися перед співрозмовником, що сприятиме встановленню позитивного контакту між людьми, дозволить знайти спільну мову з іншими та вплине на налагодження щирих стосунків.

Метою заходу є підштовхнути підоблікових до зміни способу життя шляхом отримання навичок планування і постановки довгострокових та короткострокових цілей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навчаємо клієнта пробації Гребінківщини працювати над собою задля досягнення поставлених цілей

Наталія Перепелиця, підбиваючи підсумок, наголосила, що наше життя достатньо тривале, щоб встигнути виправити всі свої помилки, але не таке коротке, щоб не встигнути наробити нових. Керуючись цією мудрістю, засуджені мають спробувати правильно розпорядитися своїм майбутнім та уникати вчинення правопорушень.

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 297
Категорія: Актуально
Теги: планування свого життя, Гребінківщина, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ