Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.04.2023

Навчаємо клієнта пробації Гребінківщини працювати над собою задля досягнення поставлених цілей


Засуджений побував у різних ролях, навчився працювати з власними переконаннями та дізнався що потрібно для того щоб «хочу» і «треба» збігалися.


Навчаємо клієнта пробації Гребінківщини працювати над собою

19 квітня фахівець служби пробації Гребінківщини Наталія Перепелиця спільно з фахівцем Гребінківського міського центру соціальної служби Наталією Омельяненко провели для підоблікового захід на тему: «Хочу й треба». Метою заходу є допомогти юнаку усвідомити необхідність постійної роботи над собою задля досягнення поставлених цілей.

В ході керованої дискусії Наталія Омельяненко спільно з клієнтом пробації знайшли відповідь на запитання «Чи завжди ми робимо в житті лише те, що нам хочеться?» Засуджений побував у різних ролях, навчився працювати з власними переконаннями та дізнався що потрібно для того щоб «хочу» і «треба» збігалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівники та підоблікові пробації вшанували пам’ять ліквідаторів-чорнобильців Гребінківщини

Наталія Перепелиця, підбиваючи підсумок заходу, наголосила, що важливо дійти міркування про те, що у нашому житті мають бути чітко окреслені цілі та правильно визначені шляхи для їхнього досягненння, і їх суперечність один одному має бути якомога меншою. Якщо «хочу» - це мета, то наші «треба» мають бути сходинками, кроками, до досягнення цієї мети.

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 247
Категорія: Актуально
Теги: Гребінка, Засуджений, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ