Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.07.2022

Starlink підвищує швидкість завантаження в США


Користувачі подолали позначку 280 Мбіт/с


Starlink підвищує швидкість завантаження

Користувачі супутникового інтернет-сервісу Starlink від SpaceX знову почали повідомляти швидкість завантаження з Інтернету, яка обчислюється сотнями мегабіт. Starlink використовує супутники на низькій навколоземній орбіті (LEO) для передачі інтернет-з'єднання своїм користувачам, і відколи він був відкритий для широкої публіки, сотні тисяч користувачів підписалися на нього.

У той же час Starlink перевершив показники постачальників широкосмугового інтернету в більшості країн, в яких він надає послуги, але його американські користувачі також зіткнулися зі зниженням швидкості через запуск нових космічних кораблів за допомогою ракети SpaceX Falcon 9 і зростання кількості користувачів інтернету в США. .

Тепер високі швидкості завантаження в Америці повернулися, оскільки кілька користувачів діляться свіжими результатами на платформі соціальних мереж Reddit.

Найвища швидкість завантаження Starlink, опублікована на Reddit минулого тижня, належить користувачеві, який нещодавно отримав свою тарілку від SpaceX. Користувач під ніком Parrot-Dude побачив, що його вікно про підключення до Starlink показало неймовірну швидкість завантаження 288 Мбіт/с, що є найвищим показником у нашій невеликій вибірці на сьогоднішній день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: GeForce RTX 4070 до 2 разів швидше GeForce RTX 3090 – інсайдер розкрив швидкість флагманів NVIDIA

Parrot-Dude був не єдиним, хто бачив, як його швидкість завантаження наблизилася до 300 Мбіт/с. Інший користувач Reddit під ніком Nickthomas опублікував скріншот із популярної програми для тестування швидкості Ookla, на якому швидкість завантаження склала 283 Мбіт/с. Далі користувач додав, що тести проводилися в північній частині штату Нью-Йорк, і "помітні" покращення швидкості завантаження відбулися після оновлення прошивки Starlink.

Схожі матеріали:
👁 430
Категорія: Технології
Теги: Інтернет, Starlink, швидкість




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ