Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.01.2024

Supernal представила своє нове повітряне таксі другого покоління eVTOL S-A2


S-A2 - це літальний апарат із V-подібним хвостовим оперенням, який може літати зі швидкістю 200 км/год


Нове повітряне таксі eVTOL S-A2

Компанія Hyundai представила нове повітряне таксі eVTOL S-A2, яке, на думку компанії, «встановить золотий стандарт для повітряної мобільності». S-A2 є удосконаленою версією попередньої концепції S-A1. Він поєднує передові досягнення аерокосмічної техніки з автомобільним естетичним дизайном Hyundai для створення нового виду транспорту.

Нове повітряне таксі eVTOL S-A2
 

S-A2 - це літальний апарат із V-подібним хвостовим оперенням, який може літати зі швидкістю 200 км/год. Повітряне таксі на початковому етапі призначене для коротких польотів містом.
 
Нове повітряне таксі eVTOL S-A2

S-A2 має розподілену електричну силову установку та вісім поворотних несучих гвинтів. Транспортний засіб Supernal буде працювати тихо, виробляючи всього 65 дБ шуму при вертикальному зльоті та посадці та 45 дБ при горизонтальному польоті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія XCMG представила автономну, електричну вантажівку XDR80TE-AT зі штучним інтелектом

При розробці eVTOL особлива увага приділялася безпеці, екологічності та комфорту пасажирів. Він спроектований з урахуванням світових стандартів безпеки комерційної авіації та має міцну конструкцію планера, включаючи резервні компоненти у критично важливих системах, таких як трансмісія, засоби керування польотом та авіоніка.

Нове повітряне таксі eVTOL S-A2
 

Силует кабіни аналогічний конструкції Archer's Midnight, яка має унікальний кирпатий вигляд з шасі під носом і відходить назад за крилом, утворюючи триточкову зону контакту. Чотири пасажири ззаду будуть мати великі верхні та нижні вікна, щоб насолоджуватися видом під час польоту. Пілот також матиме гарний огляд під час заходу на посадку.

 


Схожі матеріали:
👁 229
Категорія: Технології
Теги: повітряне таксі, літак, eVTOL, Літальний апарат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ