Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.11.2016

Тарасівська школа: Виховна година на тему "Хелловін по-українському"


У святі брали участь учні 1-5 класів


Тарасівська школа: Виховна година на тему "Хелловін по-українському"27 жовтня у Тарасівській ЗОШ вчителями початкових класів Смоляк В.Г. , Приходько Н.О. та вчителем англійської мови Піснею Т.І.  проводилась виховна година  на тему: «Хелловін по-українському».       
     
У святі брали участь учні 1-5 класів. Всі учасники були вдягнені у костюми мультиплікаційних героїв, професій та кумирів.  Розповідали історію свята Хелловін на англійській мові з перекладом. Переглядали коротке відео з історії цього свята. Учні розповідали вірші і співали пісні англійською мовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Список переможців ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2016/2017 н.р.
   
Проводились конкурси на українській і англійській мові, за них учні отримували солодкі подарунки. В кінці виховної години, журі в складі учнівського директора Савчук О.., учнівського педагога – організатора Ткаченко Т. та завуча школи Редька Н.О., оголосили переможців у різних номінація.
       
А саме: Чарівність, Магічність, Казковість, Джентльмен, Леді, Всі професії потрібні, Глядацькі симпатії, Неорденарність ,  іт.д. В кінці всі учасники ласували солодощами.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 930
Категорія: Шкільний екран
Теги: Тарасівська, школа, хелловін




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ