Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.07.2021

Тисячі туристів, які зібралися на відпочинок до Туреччини, стали жертвами шахраїв


Туристів обманювали за допомогою фішингових сайту.


Тисячі туристів, які зібралися на відпочинок до Туреччини, стали жертвами інтернет-шахраїв, що сталося в результаті бронювання місць в готелях.

Примітно, що сталося це напередодні мусульманського свята Курбан-байрам або Ід аль-Адха. Туристів обманювали за допомогою фішингових сайту.


відпочинок в Турції
 

З'ясувати кількість ошуканих на даний момент неможливо. Точні дані будуть відомі після того, як туристи почнуть заселятися в готелях.

Саме в цей момент хтось дізнається, що оплаченої броні немає.

Однак за попередніми підрахунками таких може налічуватися кілька тисяч.

В країні шоковані масштабами того, що сталося, а також цинізмом шахраїв, які скористалися священним для мусульман святом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доведено ефективність спрей-вакцини від COVID-19

Курбан-байрам в 2021 році святкується 20 липня. Ці 4 дні в Туреччині офіційно оголошують вихідними, в зв'язку з чим на місцеві курорти стікаються внутрішні туристи.

Махінації шахраїв стали відомі тільки після того, як кілька людей після «бронювання» на сайті вирішили уточнити інформацію про умови проживання в готелі і подзвонили туди.

В даний час підроблений сайт ліквідовано.

Схожі матеріали:
👁 372
Категорія: Технології
Теги: Інтернет, туризм, Туреччина, шахрайство, мусульманство




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ