Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.05.2021

Топ 5 найпопулярніших видів суші та ролів серед українців


Національна кухня Японії по праву вважається однією з найкращих у світі


Національна кухня Японії по праву вважається однією з найкращих у світі і це не дивно, адже місцева кулінарна традиція гармонійно поєднує в собі користь з неперевершеним смаком, а простоту з вишуканою подачею. Хіба можна відмовитись від такої страви? Більшість українців категорично вважає, що ні — тому усе частіше замовляє улюблені суші та роли. Дійсно, зараз важко навіть уявити будь-яке свято, стіл якого не прикрашали б вишукані суші-сети. Але які ж суші все-таки найпопулярніші? Команда KILOGRAMM SUSHI PROJECT вирішила розкрити топ-5 найпопулярніших ролів, які українці замовляють частіше за інші.

Нігірі з лососем

Класичний варіант суші. Він складається з продовгуватої грудочки рису, спресованого долонями, невеликої кількості васабі і тонкого шматочка начинки, яка покриває рис. Нігірі можуть також бути пов'язані тонкою смужкою норі. Зачасту їх замовляють ті, хто хоче скуштувати традиційні японські суші “без прикрас”. Саме з нігірі почалась дивовижна історія суші, яка триває й по сьогодні, тому якщо Вам хочеться спробувати справжні японські традиції на смак — нігірі з лососем будуть ідеальним вибором!

Макі рол з лососем

Ще один не менш класичний варіант зацінити японську національну кухню. До його складу входить рис, норі, лосось, імбир, васабі та соєвий соус. Від нігірі він відрізняється тим, що рис та лосось покривають листом водоростей норі, які додають страві додатковий смак. До того ж, водорості норі славляться не тільки своїм смаком, а ще й корисними властивостями, оскільки містять в собі йод, кальцій, магній та натрій. Такі роли прекрасно підійдуть усім поціновувачам японської кухні, а також усім тим, хто стежить за своєю фігурою. До речі про це…

Вегетаріанські суші

Назвати їх особливим видом суші не вдастся, адже до їх складу не входить нічого екстравагантного і при їх приготуванні застосовується традиційна японська рецептура. Але постійно зростаюча популярність культури вегетаріанства в Україні сприяла популярності вегетаріанських суші та веганських сетів. І це не дивно, адже такі суші — це прекрасний спосіб довести собі та своїм близьким, що дієта може бути не лише корисною, а й неймовірно смачною. У меню Кілограм Ви знайдете вегетаріанські суші та сети, тому якщо хочете доглядати за фігурою смачно — телефонуйте нам вже сьогодні!

Каліфорнія

Цей рол здобув таку популярність у світі, що заслужено вважається класичним. І хоча японці досить прохолодно ставляться до будь-якого роду експериментів зі своєю національною кухнею, особливо якщо ці експерименти проводять не японці, проте неможливо заперечувати популярність цього ролу та попит на нього. До складу цих суші “навиворіт” входить неперевершено ніжний сир, класичний лосось та ікра масаго. Каліфорнія здобула таку популярність не лише завдяки своєму неповторному смаку, а ще й за цікавий зовнішній вид, на який японці завжди ставили акцент, оскільки в японській кухні зовнішній вигляд страви та її подача не менш важливі за корисні властивості та смак страви.

Філадельфія

Абсолютний фаворит серед українських поціновувачів японської кухні. Винайдені наприкінці 20-го століття роли всього за декілька десятиліть здобули неймовірну кількість прихильників по всьому світу. Така популярність звісно що породила безліч варіацій “Філадельфії”, проте майстри команди Кілограм готують її виключно за традиційними рецептами. Тому замовляючи суші та роли у нас, Ви можете бути повністю впевнені в тому, що отримуєте справжні страви японської кухні найвищої якості, приготовані за автентичними рецептами.

Кілограм Суші Проджект — найкращі суші у Полтаві!



Схожі матеріали:
👁 420
Категорія: Прес-реліз
Теги: суші у Полтаві, суші, японська кухня, Кілограм Суші




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ