Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.04.2014

Транспортні міліціонери завадили аварії на залізниці


Згідно висновку експерта, крадіжка даних деталей створила загрозу безпеці руху на залізниці


Транспортні міліціонери завадили аварії на залізниці

Співробітники лінійного відділу на ст. Куп’янськ затримали 33-річного чоловіка, який демонтував деталі з діючої залізничної колії. Своїми діями чолов’яга міг спричинити схід рухомого складу потяга з рейок.

Під час відпрацювання території обслуговування на території бази колійно-машинної станції правоохоронці виявили чоловіка, який щось ніс у мішку. З’ясувалося, що громадянин переносив декілька накладок та стикових болтів у зборі, які він щойно за допомогою ріжкового ключа демонтував з діючої залізничної колії. У вчинені крадіжки безробітний 33-річний куп’янчанин повністю зізнався та пояснив, що вилучене в нього залізничне обладнання збирався здати на металобрухт, а виручені кошти витратити на власні потреби. Про наслідки своїх дій чолов’яга не думав.

Згідно висновку експерта, крадіжка даних деталей створила загрозу безпеці руху на залізниці, що могло призвести аж до сходу рухомого складу потяга з рейок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині стартував Проект на збереження здоров’я жінок

– Наразі відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) та ч. 1 ст. 277 (пошкодження шляхів сполучення і транспортних засобів) КК України. Сума завданих матеріальних збитків склала майже 600 гривень. За вчинення таких противних дій правопорушникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування, всі подальші обставини встановлюються – повідомив т.в.о. начальника лінійного відділу на ст. Куп’янськ Валерій Скляр.

Правоохоронці нагадують, що залізниця є зоною підвищеної небезпеки та функціонує як єдине ціле. Тому пошкодження окремих її елементів може призвести до непередбачуваних наслідків аж до травмування чи гибелі людей.

МВС України на Південній залізниці



Схожі матеріали:
👁 1132
Категорія: Актуально
Теги: залізниця, аварія, Південна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ