Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.10.2014

Транспортні правоохоронці викрили жінку у незаконному зберіганні наркотиків


Серед особистих речей полтавчанки транспортні міліціонери виявили пакунок з рослинною речовиною сіро-зеленого кольору


Транспортні правоохоронці викрили жінку у незаконному зберіганні наркотиків

На пероні залізничного вокзалу ст. Полтава-Київська Південної залізниці правоохоронці затримали 37-річну місцеву мешканку за вживання спиртних напоїв у громадському місці. З’ясувалось, що жіночка мала при собі пакунок з наркотичним зіллям.

Серед особистих речей полтавчанки транспортні міліціонери виявили пакунок з рослинною речовиною сіро-зеленого кольору у висушеному та подрібненому стані, схожу на марихуану. Жінка пояснила, що наркотики зберігала для особистого вживання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренінгові заняття за програмою «Сходинки» з підобліковими КВІ Полтавщини

Наразі речові докази вилучено та направлено на експертизу. Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Триває досудове розслідування.

МВС України на Південній залізниці



Схожі матеріали:
👁 876
Категорія: Актуально
Теги: наркотики, Транспортні правоохоронці, міліціонери




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ