Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.10.2014

Тренінгові заняття за програмою «Сходинки» з підобліковими КВІ Полтавщини


Підобліковий пройшов анкетне тестування за програмою «Сходинки», відповівши на 44 запитання


Тренінгові заняття за програмою «Сходинки» з підобліковими КВІ Полтавщини. Мета, застосування, результати

Починаючи з 2012 року Державна пенітенціарна служба України співпрацює з представництвом міжнародної організації «Право на здоров’я» в Україні з питань проведення просвітницько-профілактичних тренінгових занять за програмою « Сходинки» серед неповнолітніх, які перебувають у конфлікті із законом. Вона спрямована на попередження ризикованої поведінки з боку таких осіб.

Програма складається з десяти тематичних занять. Змістовні інформаційні блоки та практичні вправи дають змогу не лише проінформувати підлітків про різноманітні аспекти здорового способу життя, але й сприяють зміні їхнього уявлення про здоров’я, формуючи важливі життєві цінності, вміння приймати відповідні рішення, допомагають учасникам оцінити власні ризики щодо інфікування ВІЛ,  а також змінити своє ставлення до людей, які живуть з ВІЛ. У тренінгу використовується інтерактивний підхід, що дає можливість підліткам виробити навички відповідальної поведінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Транспортні міліціонери затримали озброєних військовослужбовців

Днями з неповнолітнім засудженим, який перебуває на обліку в Київському районному підрозділі кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС в Полтавській області проведено відповідне навчання.

Підобліковий пройшов анкетне тестування за програмою «Сходинки», відповівши на 44 запитання. Після підбиття підсумків опитування, стало очевидним, що підліток не достатньо проінформований, щодо видів інфекцій, які передаються статевим шляхом.

Цього ж дня з засудженим проведено навчальну бесіду на тему : «Небезпека інфікування інфекціями, які передаються статевим шляхом, гепатитами, туберкульозом».

Завдяки програмі «Сходинки», яку застосовують пенітенціарії Полтавщини в  своїй роботі з  неповнолітніми підобліковими, здійснюється сприяння на усвідомлення підлітків цінності здорового способу життя, його впливу на благополуччя людини, важливості відповідальної поведінки.

Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області



Схожі матеріали:
👁 1180
Категорія: Актуально
Теги: Тренінгові заняття, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ