Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.04.2019

Тренінг для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів Гребінківської ОТГ


У навчанні взяли участь 12 учителів


Інформаційне суспільство диктує свої вимоги до усіх сфер життєдіяльності людини. Нині кожен професіонал повинен уміти своєчасно, швидко та якісно обробляти великі обсяги інформації, оптимально обираючи відповідні технології, володіти інформаційно-комунікаційними компетентностями, мати здібність до постійного самовдосконалення, самореалізації, саморозвитку. Актуальними такі вимоги є і для педагогічних працівників.

Одним із найбільш перспективних напрямків організації навчального процесу як для учнів, так і для вчителів, є тренінгова форма навчання, яка ґрунтується на інтенсивному підході, і водночас має практичну спрямованість.

Тренінги для вчителів


01 квітня 2019 року на базі Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 відбувся тренінг для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів Гребінківської ОТГ.

Метою тренінгу був розвиток інформаційної компетентності педагогічних працівників, ознайомлення з особливостями оформлення текстових документів засобами текстового процесора для подальшого використання отриманих знань та навичок в освітньому процесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавщина серед лідерів щодо закупівлі обладнання для першого класу нової української школи

Тренінги для вчителів


У навчанні взяли участь 12 учителів. Тренерами стали методисти відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради Комар Поліна Григорівна та Назаренко Марина Сергіївна.

Цей захід поклав початок циклу тренінгів, які проводитимуться надалі для підвищення рівня володіння інформаційними технологіями педагогічними працівниками ЗЗСО, ЗДО та ЗПО.
 

Тренінги для вчителів


Схожі матеріали:
👁 733
Категорія: Шкільний екран
Теги: тренінг, навчання, ЗДО, підвищення рівня, ЗПО, вчителі, ЗЗСО




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ