Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.10.2023

У Гребінці відійшов у вічність заступник міського голови Зінченко Валерій Миколайович


У ці скорботні дні ми розділяємо невимовний сум за його втратою


Зінченко Валерій Миколайович

22 жовтня, на 61-му році життя, відійшов у вічність заступник міського голови Зінченко Валерій Миколайович.

Життєва дорога Валерія Миколайовича - це зразок людської гідності та добропорядності.  Весь його трудовий шлях, управлінський талант та професійні здібності нерозривно пов’язані з роботою на благо Гребінківщини.

Зінченко Валерій Миколайович народився 5 жовтня 1963 року в місті Гребінка. У 1981 році закінчив Гребінківську загальноосвітню середню школу №3, у 1985 році закінчив навчання у  Полтавському педагогічному інституті імені Короленка, отримав спеціальність — вчитель історії та суспільствознавства.

З 1985 по 1997 роки працював заступником директора Слободо-Петрівської школи; з 1997 по 2005 роки працював вчителем Гребінківської загальноосвітньої школи №4; з 2005 року по 2006 рік працював першим заступником голови Гребінківської районної державної адміністрації.

В 2006 році був обраний на посаду голови Гребінківської районної ради, в 2010 та в 2015 роках переобраний на цю посаду повторно. Був депутатом Гребінківської районної ради 5-го, 6-го та 7-го скликань.

На першій сесії Гребінківської міської ради 8 скликання затверджений на посаду заступника Гребінківського міського голови, на якій працював і до сьогодні. Своєю сумлінною багаторічною працею, доброзичливими стосунками з колегами і мешканцями громади Валерій Зінченко заслужив глибоку повагу і справжній авторитет.

У ці скорботні дні ми розділяємо невимовний сум за його втратою.

Гребінківська міська рада та її виконавчий комітет глибоко сумують з приводу смерті Зінченка Валерія Миколайовича та висловлюють щирі співчуття його родині.

Світлий, добрий спомин про Валерія Миколайовича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч з ним.

Вічна пам’ять…

Схожі матеріали:
👁 341
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінка, відійшов у вічність, заступник міського голови, Зінченко Валерій




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ