Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.01.2023

У МОН представили оновлений перелік обладнання для шкільних спортзалів


Проєкт розроблено відповідно до навчальних програм з фізичної культури для закладів загальної середньої освіти


обладнання для шкільних спортзалів

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення нову редакцію Типового переліку обладнання та інвентарю для фізкультурно-спортивних приміщень закладів освіти, які забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти.

Проєкт розроблено відповідно до навчальних програм з фізичної культури для закладів загальної середньої освіти, зокрема з урахуванням оновленої модельної навчальної програми «Фізична культура. 5-6 класи» для закладів загальної середньої освіти (автори: Педан О. С., Коломоєць Г. А. , Боляк А. А., Ребрина А. А., Деревянко В. В., Стеценко В. Г., Остапенко О. І., Лакіза О. М., Косик В. М. та інші), яку «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» (наказ Міністерства освіти і науки України від 17.08.2022 року № 752).

За допомогою обладнання та інвентарю, представленого у першому та другому розділах проєкту Типового переліку, в освітньому процесі реалізується інваріантна частина навчальних програм, до якої належать теоретико-методичні знання та загальна фізична підготовка, зміст яких втілюється упродовж кожного уроку з фізичної культури.

До третього розділу включено назви обладнання та інвентарю спеціального призначення відповідно до певного виду спорту, що представлений у вигляді варіативного модуля в начальних програмах.

Зауваження та пропозиції просимо до 22 січня 2023 року надсилати за електронною адресою: [email protected] або [email protected] (Олена Хоменко,державний експерт експертної групи з питань шкільної освіти директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти).

Схожі матеріали:
👁 333
Категорія: Шкільний екран
Теги: обладнання, школа, обладнання для шкільних спортзалів, спортзал




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ