Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.09.2018

У Viber з'явився перекладач мови


Програма за замовчуванням буде перекладати тексти на мову, який встановлений в якості основного на вашому смартфоні


У Viber з'явився перекладач мовиДуже популярний серед користувачів смартфонів месенджер Viber ввів нову функцію, яка полегшить життя мільйонам, адже мовний бар'єр не може перешкодити повноцінному спілкуванню.

Для користувачів Viber, які встановили месенджер на мобільних пристроях, що функціонують на платформі Android, відтепер проблема незнання того чи іншого іноземної мови не існує. Нова функція дозволить миттєво переводити повідомлення, пише Joinfo.ua.

Безпосередньо в чатах Viber з’явилася можливість переводити повідомлення. Поки новинка успішно допомагає в спілкуванні власникам смартфонів на платформі Android.

У компанії повідомили, що користувачі iPhone і iPad отримають цю опцію незабаром.

Можливість перекладу повідомлень в Viber працює дуже просто.

Якщо вам прислали текст іноземною мовою, то вам необхідно лише прямо у вікні чату натиснути пальцем на повідомлення, в полі, що з’явилося вибрати функцію «Перевести» – текст відразу ж висвітиться на екрані  гаджета.

Програма за замовчуванням буде перекладати тексти на мову, який встановлений в якості основного на вашому смартфоні. Однак при бажанні ви можете вибрати іншу опцію і перевести повідомлення на будь-який інший мову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В чому небезпека сервісу Blablacar

У цьому допоможе опція «Мова», де вам залишиться тільки вибрати потрібний вам мову.

Функція перекладу текстів доступна і в особистих бесідах з вашими друзями, а також і в паблік-чатах.

Як повідомили розробники, впровадження в месенджері даної опції стало можливим після того, як була здійснена інтеграція Viber з Google-перекладачем Translator.

Схожі матеріали:
👁 881
Категорія: Прес-реліз
Теги: Чат, iPhone, iPad, Viber, android




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ