Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.04.2022

Учням, які навчаються онлайн, допоможе телеграм-бот


Бот створено волонтерами


телеграм-бот

Для учнів 1–11 класів, які втратили зв’язок зі школою, створено телеграм-бот, що допоможе організувати навчання онлайн.

Школярі, які під час війни опинилися за кордоном або на тимчасово окупованій території, можуть регулярно отримувати посилання на навчальні відео, конспекти, підручники й завдання.

Сервіс Всеукраїнська школа онлайн: бот створено волонтерами сайту Освіта.ua на базі Всеукраїнського розкладу, розміщеного на сайті Міністерства освіти.

Приєднавшись до бота, школярі насамперед мають обрати клас, у якому навчаються. Відтак кожного дня, на який заплановано навчання, користувачі отримуватимуть розклад з усіма необхідними посиланнями. Також бот нагадуватиме про наступне заняття за 10 хвилин і за 2 хвилини до його початку.

Учні 1–4 класів автоматично отримуватимуть відповідні посилання на відеоуроки й навчальні матеріали. Учням 5–11 класів для користування ботом необхідно додатково зареєструватися на платформі Всеукраїнської школи онлайн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗНО-2022 можна буде скласти в Європі, – Шкарлет

Нагадаємо, що сайт Освіта.ua розробив докладний алгоритм для учнів і батьків щодо дій у ситуації, коли школа не проводить онлайн-навчання.

Створення бота є черговим кроком допомоги українським учням. Він дозволить дітям, які перебувають у скрутній ситуації, ефективно організувати своє навчання, навіть не маючи звʼязку зі своєю школою.

Схожі матеріали:
👁 427
Категорія: Шкільний екран
Теги: навчальні відео, телеграм-бот, війна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ