Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.01.2016

Українську залізницю від снігу прибирали більше 7,5 тисяч працівників


Понад 7,5 тис. залізничників очистили від снігу більше 500 пасажирських платформ, близько 9 тис. стрілочних переводів


Українську залізницю від снігу прибирали більше 7,5 тисяч працівниківСімнадцятого січня на залізницях України цілодобово прибирали сніг на коліях, вокзалах та станціях. Загалом до цієї роботи було залучено 7548 працівників, які очистили від снігу 8835 стрілочних переводів, 126 станційних колій та 503 пасажирські платформи.

Минулої доби найбільше опадів у вигляді снігу спостерігалося на території Придніпровської, Південної та Одеської залізниць. Найбільше снігу зафіксовано на станціях П’ятихатки, Одеса, Полтава, Кривий Ріг, де висота снігового покрову досягала 50-35 см. На окремих станціях, зокрема Гребінка, Харків, Дніпропетровськ, Знам’янка, - 15-25 см.

Для розчищення снігових заметів використовувалася 20 одиниць спеціальної техніки та вивезено 8722 м³ снігу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Увага! Поліція попереджає про найпоширеніші види шахрайств

Довідка

У структурних підрозділах департаменту колії ПАТ «Укрзалізниця» до роботи в зимовий період підготовлено 121 одиницю снігоочисної техніки та 101 одиницю снігоприбиральної техніки. Також 2381 стрілочний перевід обладнано системою електрообігріву та 13370 – системою пневмообдуву.

Схожі матеріали:
👁 1104
Категорія: Актуально
Теги: сніг, станція, вокзал, зима, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ