Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.11.2013

В гостях у казки


У районному будинку культури гамірно та людно було 20 листопада


В гостях у казки

У районному будинку культури гамірно та людно було 20 листопада. Зранку зібралася весела малеча, щебетала та розповідала різні історії. Цей день вважається Всесвітнім днем дитини, тому глядацький зал і віддали шанованій всіма дорослими малечі.

Офіційно це свято з'явилося в 1954 році завдяки відповідному рішенню Генеральної Асамблеї ООН, яка звернула увагу всього людства на необхідність досягнення взаєморозуміння з дітьми та забезпечення благополучних умов для їх життя.

Також цього дня Організація Об'єднаних націй прийняла Декларацію прав дитини.. Це відбулося в 1959 році. Крім того, 20 листопада 1989 року була підписана міжнародна Конвенція про права дитини.

Малечу з навчальних закладів міста привітала начальник служби у справах дітей РДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дорогах Полтавщини побільшало п’яних водіїв

А далі діти потрапили в казку і з таким захватом вболівали за героїв. Актори театральної студії "Еміст" показали глядачам виставу-мюзикл "Хоробре серце" за мотивами казки "Коза-дереза".

Безпосередньо та жваво реагували школярі на розповіді зайчика, кози-дерези, ведмедя, вовка, півника. І весело раділи, коли півник поборов хитру козу-дерезу та звільнив для зайчика будиночок у лісі. Діти проаналізували побачене, зрозуміли, що були порушені права на житло зайчика. Але все-таки перемогли добрі і хоробрі серця.

Малеча ще довго обговорювала побачену виставу та веселою говірливою юрбою поверталася у різні школи.

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1213
Категорія: Актуально
Теги: Коза-Дереза, В гостях у казки, діти, Гребінка, казка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ