Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.04.2015

В Харківській області швидкісний поїзд зійшов із рейок (ВІДЕО)


Затримка руху склала більше години


Hyundai28 квітня близько 19-00 вагон швидкісного поїзда Інтерсіті+, що рухався маршрутом «Харків – Київ», зійшов із рейок на стрілці перед в'їздом на ст. Люботин.

На місці події працівники УМВС України на Південній залізниці встановили, що з рейок зійшла колісна пара одного із вагонів потягу. За словами залізничників, причиною могла стати помилка диспетчера станції, яка несподівано перевела стрілку з першого шляху на другий.

В результаті події ніхто не постраждав. Пасажирів пересадили на резервний потяг. Затримка руху склала більше години. Всі подальші обставини встановлюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час травневих свят Державтоінспекція Полтавщини працюватиме у посиленому режимі

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту).

 


Схожі матеріали:
👁 843
Категорія: Актуально
Теги: Інтерсіті+, Потяг




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ