Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.08.2016

Відбулося друге засідання Клубу громадського діалогу м. Гребінка


Дуже важливо коли представники влади і громади мають однакові думки


Відбулося друге засідання Клубу громадського діалогу м. ГребінкаНещодавно провели засідання Клуб громадського діалогу на тему: "Гребінківщина і реформа децентралізації влади, реформа ОМС. Формування об’єднаної територіальної громади". 

Здається вдалася конструктивна розмова, був відвертий діалог і голови сіл не покинули засідання як було в минулому році під час громадського обговорення в районному Будинку культури, на таку ж тему. На прикладі Пирятинської об’єднаної громади було продемостровано переваги, які отримала і отримує об’єднана громада. 

Обговорили етапи формування ОТГ, реформу освіти, децентралізації влади і багато інших питань.

Попрацювали в групах, дали відповідь на питання в чому плюси і мінуси Реформи (в першу чергу формування об’єднаної громади) на погляд присутніх, і що необхідно зробити для прискорення Реформи (в першу чергу формування об’єднаної громади). 

Всі присутні дійшли згоди, що процес об’єднання доволі не простий, і всі проблеми, які мають на сьогоднішній день громади, вони не зникнуть після об’єднання, і самі собою не вирішаться. Об’єднана громада сконцентрує в одному місці , в одну органі повноваження, відповідальність і управління фінансами. Дійшли спільного висновку, що об’єднуватися потрібно. Але всі присутні висловили також багато думок щодо недосконалості законодавчої бази.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про стан виконання міського бюджету за 1 півріччя 2016 року

Навіть після підведення підсумків засідання продовжували обговорення...

 

 


Схожі матеріали:
👁 1011
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: реформа, Гребінка, влада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ