Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.04.2019

Вихідні на Львівщини, фантастичні замки які варто відвідати


Екскурсія Замками Львівщини - найпопулярніший туристичний маршрут, який включає найвідоміші замки області


Екскурсія Замками Львівщини - найпопулярніший туристичний маршрут, який включає найвідоміші замки області. Сюди входять: Олеський, Підгорецкий, Золочевський замки. Дізнатись вартісь екскурсії Замками Львівщини можна тут, на сайті "Молодіжний туризм"


Вихідні на Львівщини, фантастичні замки які варто відвідати
 

Наше перше знайомство відбудеться у смт. Олесько, Львівської області. Там знаходиться неймовірний Олеський замок.  Найперша згадка про створення цього замку було у  1327 році, він є видатним пам'ятником історії та архітектури України 13-18 століття. Це один з небагатьох замків який відреставрований від руїн, а також увійшов до Львівської національної художньої галереї.

Основою фортифікації була висота, на якій був побудований Олеський замок. Пагорб мав два вали - один з огорожею, другий з водним ровом.  Постійну бородьбу вели навіть Польща та Литва за цей замок. Він  постійно переходив із рук одних князів в руки іншим князям. Головною перевагою цього замку є:
  • унікальна архітектура
  • міцні конструкції
  • затишна патія
Серед багатьох замків Західної Європи - це унікальна споруда, яка має овальну форму.

Наступне знайомство з містом Золочев. Тут знаходиться один з найбільш чудових замків - Золочівський. Протягом своєї історії це була королівська резиденція, в'язниця та навчальна установа.

Комплекс замку складається з двох будівель: ренесансного стилю Великого палацу - житлового будинку королівської сім'ї під час відвідування Золочів - і китайського палацу, побудованого Яном Собеським для своєї французької дружини.

В даний час в залах палацу проходять кілька експозицій, що описують непросту історію замку. Можна побачити оригінальний макет інтер'єрів, середньовічні меблі, картини, а також мисливські трофеї та унікальні колекції гербів XVII-XVIII століть. У китайському палаці є твори східного мистецтва.

Остання наше знайомство відбудеться в селищі Підгірці. Подгорецький замок - це палац побудований в часи ренесансу, гарно оточений укріпленнями. Разом із замками які були перечислені раніше, цей замок утворює «Золоту підкову України»

Замок має квадратну форму, а також зі сходу, заходу та півдня, оточений лініями укріплень.  Нинішній Подгорецький замок був збудований в 1635-1640 роках.

Парк замку є частиною унікального виду архітектурного ансамблю. Підгірський парк належить до пам'ятника садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення. Унікальність даного замку є парк, який оточує його. Це один з найкращих та єдиних парків в Україні.

Схожі матеріали:
👁 793
Категорія: Прес-реліз
Теги: Замками Львівщини, екскурсія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ