Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.06.2015

Вкладники повертаються до банків


Депозит "Довіра" з можливістю щомісячної виплати відсотків діє до і 31 10 2015 р


Вкладники повертаються до банківВкладники повертаються до банків. Яскравий приклад - Ощадбанк. На недавній акційний депозит «Писанка» вкладники поклали майже 10 млрд. грн. Цей показник в два рази більше, ніж було залучено на попередній акційний вклад «Щедрик», що є безумовним свідченням відновлення довіри до банківської системи, надійною опорою якої є Ощадбанк.

 16 червня банк представив новий депозит із символічною назвою «Довіра». Погодьтесь, ми всі потребуємо довіри. І саме державний банк готовий простягнути руку довіри своїм клієнтам.

 Вже в перший день дії нового депозиту люди довірили Ощадбанку 160 млн. грн.!

 Банк пропонує за цим вкладом ставку в гривні до 21% річних, у доларах США - до 9,5% і в євро - 7,25% річних. Мінімальна сума - 500 гривень, 100 доларів США або 100 євро. Відкрити вклад можна на 3, 6 та 12 місяців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні зросте плата за дротове радіо

 І найголовніше – на цей, як і на будь-який інший депозит в Ощадбанку, діє 100% державна гарантія на всю суму вкладу. Тобто скільки б коштів ви не поклали на рахунок в Ощадбанку, держава гарантує їх 100% повернення. Без будь-яких обмежень та інших додаткових умов. Це надає точку опори в нинішніх умовах, дає можливість бути впевненим у завтрашньому дні, будувати плани на майбутнє. Саме тому дедалі більше людей воліють зберігати свій спокій і гроші в Ощадбанку.

 Депозит «Довіра» з можливістю щомісячної виплати відсотків діє до 31.10.2015 р.

Схожі матеріали:
👁 874
Категорія: Актуально
Теги: Довіра, Ощадбанк, депозит




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ