Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.04.2022

Володимир Зеленський зустрівся з військовослужбовцями Держспецзв’язку


«Дуже важливо, що ми маємо сучасний майже безперебійний з першого дня війни зв’язок із нашими західними партнерами», – сказав він.


Зеленський зустрівся з військовослужбовцями Держспецзв’язку

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з військовослужбовцями Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації (ДССЗЗІ) та вручив їм державні нагороди.
 
«До війни ми звикли наприкінці тієї чи іншої розмови спокійно говорити: «Будемо з тобою на зв’язку». І я ніколи не думав, що ці ж слова ми будемо казати вже по-іншому – через війну», – зазначив Глава держави, звертаючись до військовослужбовців Держспецзв’язку.

Володимир Зеленський наголосив, що зокрема завдяки їхній роботі сьогодні ЗСУ та цивільне населення мають надійний зв’язок, серед іншого, з органами державної влади.
 
«Дуже важливо, що ми маємо сучасний майже безперебійний з першого дня війни зв’язок із нашими західними партнерами», – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німеччина тестує можливість використання повітряних таксі та дронів для обслуговування морських вітряних електростанцій

За словами Президента, це дає змогу розв'язувати багато важливих питань як на воєнному, так і на дипломатичному фронті.

Зеленський зустрівся з військовослужбовцями Держспецзв’язку

Володимир Зеленський подякував зв’язківцям за службу, побажав міцного здоров’я та зазначив, що їхні сім’ї можуть пишатися такими рідними.

Глава держави вручив військовослужбовцям ДССЗЗІ державні нагороди.

Офіційне інтернет-представництво Президента України


Схожі матеріали:
👁 299
Категорія: Актуально
Теги: Володимир Зеленський, зустріч, військовослужбовці, спеціальний зв’язок, Президент України, державна служба




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ