Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.05.2024

Замовлення індивідуальних номерних знаків в сервісних центрах МВС Полтавщини


Автовласники можуть знову замовляти індивідуальні номерні знаки онлайн – у Кабінеті водія


Замовлення індивідуальних номерних знаків

Відновлення послуги із замовлення індивідуальних номерних знаків в сервісних центрах МВС Полтавщини.
Сервісні центри МВС відновили цю послугу, яка була тимчасово призупинена через погіршення воєнної безпеки в місцях розташування виробничих потужностей.

«Автовласники можуть знову замовляти індивідуальні номерні знаки онлайн – у Кабінеті водія. Також послуга доступна при особистому зверненні до будь-якого зручного сервісного центру МВС» -  розповіла заступниця начальника РСЦ ГСЦ МВС Ірина Пархоменко.

Індивідуальний номерний знак – це додаток до номерного знаку державної реєстрації транспортного засобу за індивідуальним замовленням власника. Напис є унікальним і не може повторюватись. Номерний знак для легкових автомобілів може містити від трьох до восьми символів – від трьох до восьми літер чи від трьох до семи літер і цифр. А напис для мотоциклів –  від трьох до шести символів – від двох до п’яти літер і цифр. Індивідуальний номерний знак має містити не менше ніж дві літери.

Вартість послуги:
  • спецпродукція (номерний знак) для легкових авто – 204 грн;
  • спецпродукція (номерний знак)  для мотоциклів –  92,4 грн;
  • три символи (мінімальне замовлення) – 300 грн;
  • кожний наступний (до восьми символів) – 90 грн;
  • графічний елемент – 500 грн.
Отримати індивідуальний номерний знак можливо двома способами: самостійно або з доставкою на відділення «Нової Пошти». Самостійно забрати індивідуальний номерний знак можливо у Головному сервісному центрі МВС у Києві – в управлінні стандартизації за адресою вул. Мрії, 19. А логістичні послуги з доставки на відділення «Нової Пошти» надає ДП «ІНФОТЕХ» за додаткову плату.

Послуга із виготовлення індивідуальних номерних знаків надається до 40 днів.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

Схожі матеріали:
👁 175
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Замовлення індивідуальних номерних , Полтавщина, сервісний центр МВС




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ