Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.11.2018

Засідання робочої фокус-групи в рамках розробки Стратегії розвитку Гребінківської ОТГ


Робота над створенням Стратегії розвитку Гребінківської ОТГ триває


 Засідання робочої фокус-групи в рамках розробки Стратегії розвитку Гребінківської ОТГ13 листопада 2018 року в приміщені міської ради відбулося засідання робочої фокус-групи в рамках розробки Стратегії розвитку Гребінківської ОТГ. Координаторами засідання виступили секретар міської ради Людмила Цапенко та заступник міського голови Володимир Зінченко.

Учасники доопрацювали стратегічні завдання до оперативних цілей за напрямком «Комфортна і безпечна громада з ефективним управлінням та якісними послугами для населення». Під час засідання озвучили зауваження та пропозиції щодо розробки Стратегії, які надійшли до міської ради.

А саме лист від О. Гапона, у якому він виклав свої зауваження та пропозиції стосовно оперативних цілей та завдань Стратегії розвитку. Вирішили включити деякі пункти із запропонованих у листі.

Робота над створенням Стратегії розвитку Гребінківської ОТГ триває, планується аналогічне засідання по напрямку «Культурно-просвітницький центр, місце для активного спортивного життя та приємного дозвілля».

 

Гребінківська міська об'єднана територіальна громада

 

Гребінківська міська об'єднана територіальна громада

 

Гребінківська міська об'єднана територіальна громада


Гребінківська міська об"єднана територіальна громада


Схожі матеріали:
👁 756
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Стратегії розвитку, ПЛАН, міська громада, ОТГ, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ