Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.05.2014

Жіноча збірна: активна робота з активним відпочинком


Українська футзальна дружина продовжує плановий навчально-тренувальний збір, який футзалістки проводять доволі насичено


Жіноча збірна: активна робота з активним відпочинком

Пройшло вже три дні, як жіноча збірна України з футзалу зібралася у передмісті столиці для спільної роботи на розвиток жіночого футзалу.

Як і планувалося, до лав національної команди з"їхалися представниці з Коцюбинського, Києва, Дніпропетровська, Гребінки, Славутича та Умані. На жаль, не з"явилися спортсменки з Полтави, яких керівництво вирішило не відряджати на НТЗ. Саме цих футзалісток в екстреному режимі змінили гравці з резерву, які представляють Харків та Черкаси.

Плідна робота розпочалася вже с першого тренування, на якому тренерський склад зробив акцент на перевірці фізичного стану спортсменок.

Взагалі треба відмітити, що активна робота майже одразу змінюється активним відпочинком, який спрямований на єднання колективу та посилення командного духу для майбутніх починань.

В рамках тренувального збору відбулася зустріч з президентом Асоціації футзалу України - Сергієм Владико, який привітав дівчат з новими починаннями та закликав ще наполегливіше відноситися до своєї роботи і працювати на благо жіночого футзалу, який вже в найближчому майбутньому стане офіційним в програмі ФІФА та УЄФА.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Нові умови вступу на службу до спецзагонів з охорони громадського порядку

Останнім найемоційнішим моментом за ці дні став візит української делегації у висотний екстрім парк "Шалена Білка", в якому дівчата отримати задоволення від руху, перевірили себе на спритність, відчули смак адреналіну та просто повеселилися від душі і подолали свої страхи - приборкавши висоту.

Робота продовжується, а отже ще багато цікаво попереду....

 



Схожі матеріали:
👁 998
Категорія: Актуально
Теги: Команда, Спорт, Гребінка, футзал




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ