Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

09.09.2011

Комуністи проводять підготовку до референдуму



Комуністи проводять підготовку до референдуму

В Гребінківському районі розпочалася акція збору підписів для проведення референдуму, яка була оголошена КПУ ще з 1 травня 2011 року.

Акція проходить в м. Гребінка біля ринкової площі і обмежується роздачею анкет з питаннями, буклетів та газет агітаційного спрямування.

Всім бажаючим пропонується дати відповіді на 9 запитань, в яких простежується ностальгія за колишнім Радянським Союзом.

Відповіді про правові наслідки акції, про  законність опитувальних анкет, ні голова районного осередку С. Івасик, ні його однопартійці сказати не можуть.

Активності чи палких диспутів щодо ідеї та самого заходу не спостерігається.


Перелік запитань ВСЕУКРАЇНСЬКОГО НАРОДНОГО РЕФЕРЕНДУМУ:


1.Чи згодні Ви, що в Конституції України має бути закріплена заборона (мораторій) на купівлю-продаж землі сільськогосподарського призначення?

2.    Чи згодні Ви, що ключові галузі економіки повинні знаходитися в державній власності і що у зв'язку з цим необхідно провести націоналізацію підприємств нафтогазової, вугільної, металургійної і оборонної промисловості, електроенергетики і залізничного транспорту?

3.    Чи згодні Ви, що розмір плати за житло і комунальні послуги не повинен перевищувати 10% від загального доходу сім'ї?

4.    Чи підтримуєте Ви введення державної монополії на виробництво спиртних напоїв і тютюнових виробів, доходи від якої повинні прямувати на поповнення Пенсійного фонду і підтримку державних установ охорони здоров'я?

5.    Чи згодні Ви, що держава повинна взяти на себе відповідальність за продовольчу безпеку країни, за якість продуктів харчування, ліків і товарів першої необхідності і встановити суворий контроль над цінами на ці товари?

6.    Чи вважаєте Ви справедливим підвищення пенсійного віку для виходу на пенсію по старості та збільшення необхідного трудового стажу?

7.    Чи згодні Ви, що другою державною мовою, поруч з українською, має бути російська?

8.    Чи згодні Ви, що необхідно відмовитися від співпраці України з Міжнародним валютним фондом (МВФ) і переглянути умови вступу до Світової організації торгівлі (СОТ)?

9.    Чи згодні Ви, що Україні необхідно приєднатися до Митного союзу і увійти до Єдиного економічного простору з Росією, Білорусією і Казахстаном?

Долю країни повинен вирішувати народ!







Схожі матеріали:
👁 1337
Категорія: Новини Гребінки
Теги: КПУ, комуністи, Радянський союз, акція




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ