Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

29.01.2012

Запаліть свічки в день святого Валентина



День святого Валентина оформлення інтер'єру. День Валентина сюрприз для коханих

Підготувати інтер'єр і святкове оформлення квартири або кімнати до дня святого Валентина - неодмінна умова, якщо ви готуєтеся до романтичного побачення з коханим/коханої, або хочете влаштувати велику вечірку і запросити друзів.

Ми підкажемо, як оформити інтер'єр для романтичного побачення або вечірки з друзями в день святого Валентина.

Рожевий інтер'єр в день закоханих

Рожевий колір - колір щирості, ніжності і закоханості - є традиційним для оформлення інтер'єру і подарунків в день святого Валентина. Також кольорами дня святого Валентина є червоний - колір чуттєвості і пристрасті і білий - колір невинності і чистоти.

Символами Дня святого Валентина вважаються сердечка, ангелки і голубки. Також цього дня всюди можна розвісити бантики, дзвіночки і повітряні кулі.

Гірлянди з повітряних куль можна повісити куди завгодно - на вхідні двері, на вікна, на полиці, пустити по стелі або стінам. Усе залежить від вашої фантазії!

За допомогою повітряних куль можна приготувати незвичайні сюрпризи коханим в день святого Валентина. Наприклад, захвату дівчини не буде кінця, якщо уся підлога її кімнати, а також дивани, ліжка, шафи, полиці і інші меблі, немов снігом, будуть усипані білосніжними кулями. Таке освідчення в коханні обов'язково запам'ятається! Здивувати чоловіка в день святого Валентина можна, прив'язавши до даху його автомобіля величезний пучок з червоних, наповнених гелієм повітря куль, прагнучих в небо.

Проявивши фантазію в день святого Валентина, можна дуже ефектно оформити кімнату серцями з повітряних куль.

Запаліть свічки в день Валентина

Розповісти про чуттєвість і запал в день святого Валентина можуть свічки. Вони ж створять романтичну атмосферу, адже в мерехтінні свічок усе здається таємничим, ваблячим і трохи обпалюючим.

Сьогодні знову в моді різноманітні свічники - в стилі старовинних канделябрів і в кращих традиціях авангарду, підлогові, настінні і настільні, мідні, бронзові, позолочені і посріблені. В день святого Валентина свічники можна поставити в кутах кімнати або розвісити по стінах, якщо вечірка обіцяє бути багатолюдною, для вузької компанії і двох закоханих ідеальним варіантом стануть свічники, поставлені на стіл.

Для того, щоб в день святого Валентина зробити інтер'єр пристрасним і загадковим, краще використати велику кількість свічок невеликого розміру. Для романтичної вечері невеликі ароматичні свічки (наприклад, з ароматом полуниці або троянди) можна розставити прямо на підлозі, щоб вони створювали відчуття легкої білої хмари. Цікаво прикрасити святковий інтер'єр в день святого Валентина можна за допомогою різноманітних фігурних свічок: у вигляді серця, у вигляді зірочки, у вигляді квіточки і т. п.

Такі свічки можна поставити на вікно, щоб їх світло було маяком для коханого.

Казково красиво в день святого Валентина виглядають свічки, що відбиваються у фужерах з шампанським. Якщо на вашому столі цей напій відсутній, то його цілком можна замінити будь-яким газованим напоєм, наприклад лимонадом. Немов магічні талісмани, прикрасять ваш стіл свічки, плаваючі в широкому блюді з водою, усипаному пелюстками червоних троянд.

На стіл - скатертину, вишиту сердечками

Для того, щоб романтична вечеря в день святого Валентина пройшла на висоті, не забудьте красиво прикрасити не лише кімнату, але і стіл. Красива скатертина, розшита по краях кистями, золотими і срібними пайетками, блискучою бахромою, тонким мереживом, виглядає просто приголомшливо, проте, якщо її прикрасити вишитими хрестиком сердечками, голубками або дрібними квіточками, вона додасть вашій вечері в день святого Валентина романтичності. Прикрасити стіл також можна красивими серветками з натуральних матеріалів: бавовни, льону або шовку.

Серветки в день святого Валентина обов'язково мають бути рожевими, червоними або білими з намальованими або вишитими серцями.

Прикрасити кімнату для проведення свята до дня святого Валентина (якщо ви плануєте провести його будинки) можна красивими подушками у формі серця. Їх можна купити або зшити самостійно з шовку, парчі або органзы. Для того, щоб створити атмосферу ніжності і тепла в день святого Валентина, можна зшити подушки з штучного хутра червоного, білого або рожевого кольору.

Особливий інтер'єр в день Закоханих


Для людей, що не люблять шукати романтичний підтекст в предметах ужитку, в день святого Валентина можна підготувати особливі прикраси.

Приміщення для вечірки в день святого Валентина стане грайливішим і завзятішим, якщо по стінах розвісити барвисті і яскраві плакати з романтичними віршами, оригінальними освідченнями в коханні, іменами присутніх пар або забавними висловлюваннями типу "Любов - це.". Оригінально і дуже смішно в день святого Валентина виглядають розвішені під стелею гірлянди з написами, наприклад, такими: "Ну що, хто ще хоче бути поранений стрілою Амура"? і так далі.

Для святкування Дня святого Валентина у великій компанії можна підготувати поштову скриньку, в яку кожна людина може опустити своє поздоровлення. Для того, щоб освідчення в коханні було анонімним, кожну листівку треба покласти в конверт, написавши лише ім'я того, кому воно призначається. Ящик можна розкрити на святковому вечорі в день святого Валентина або на наступний ранок.

День Святого Валентина:

За матеріалами: jooy.ru


Схожі матеріали:
👁 3802
Категорія: Культура
Теги: хобі, День Святого Валентина, інтер'єр квартири в день Валентина, день усіх закоханих, 14 лютого, 2012




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...
На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово... На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ