Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

29.01.2012

Беремо приклад макіяжів у зірок до Дня святого Валентина



Беремо приклад макіяжів у зірок до Дня святого Валентина

Яке свято асоціюється у нас з лютим? З дитинства це було 23 лютого. Пізніше прибавився ще один - 14 лютого, День усіх закоханих. Навряд чи варто влаштовувати пишну урочистість із цього приводу, але отримати зайву коробку цукерок і валентинку від коханого завжди приємно, вірно?

Поза сумнівом, багато хто вважатиме за краще відмітити День Святого Валентина в кафе або ресторані, хоча хтось вважатиме за краще залишитися удома і подивитися романтичний фільм. Для виходу тобі знадобиться святкова сукня і стильні туфлі, а також макіяж. Grebenka.com допоможе тобі розібратися, що до чого.

Оскільки це свято любові, варто звернути увагу на ніжні образи. Персикові рум'яна і губна помада того ж відтінку вмить зроблять твоє обличчя свіжим, а якщо ти нанесеш ще і тіні того ж відтінку, ти отримаєш монохромний макіяж, популярний цього сезону. Те ж саме можна виконати і з рожевими відтінками, але обережніше з цим кольором на повіках: він може зробити очі заплаканими.

Звичайно, якщо зазвичай ти віддаєш перевагу одягу і макіяжу в панківськму стилі або образі емо, навряд чи тобі захочеться фарбувати губи в ніжно-рожевий навіть 14 лютого. Тоді можна звернути увагу на яскравіші варіанти: наприклад, спробуй яскраво-яскраво-червону помаду.

Прекрасно буде виглядати і природний макіяж у бежевих тонах, з романтичною зачіскою, ти будеш просто чарівна.

Вибирай ідею романтичного макіяжу для святкового мейку в знаменитих красунь Голлівуда.

День Закоханих - романтичне свято. Краще, щоб твій макіяж був чуттєвим і ніжним, можна додати крапельку пристрасті.

Зверни увагу: буяння фарб на обличчі та шар косметики - відмінити. Макіяж не повинен читатися на обличчі. Якщо плануєш експерименти з новими відтінками й прийомами макіяжу, проведи репетицію заздалегідь.

Погодься, якщо на накладні вії або рідкі тіні в тебе виникне алергія, відзначати свято Кохання із запаленими очима тобі навряд чи сподобається.

Макіяж зірок - ідеї для Дня святого Валентина

1. Шарліз Терон

Акцент: ідеальна світла шкіра обличчя. Користуйся якісними тональними засобами, коректором і пудрою.
Плюс чорна об'ємна туш на віях і крапелька сріблястого глазурного блиску на губах. Дрібні блискітки в складі зроблять твій образ ніжним і сексуальним.





2. Анджеліна Джолі

Акцент: соковиті бездоганні губи. Вибирай помади яскравих ягідних відтінків. Класика для Дня Закоханих - червона помада. Але ти можеш замінити її на коралову, ягідну або теракотову.

Зверни увагу! Якщо акцент на губах, то макіяж очей має бути більш скромним.





3. Джессіка Альба

Акцент: виразні вії. Використовуй накладні вії, лінію прикріплення до повік обов'язково замаскуй темними тінями чи підводкою.

Вибирай реальні розміри вій, надто довгі або вії з декором можуть налякати твого чоловіка.





4. Різ Візерспун

Акцент:
ніжність троянди на губах. У багатьох рожевий асоціюється із закоханістю, новими почуттями та фліртом. Збираєшся на перше побачення в День Святого Валентина? Тоді прикрась губи рожевим відтінком.





5. Наталі Портман

Акцент: виразні очі.





Зроби макіяж очей smoky eyes, але щоб не бути занадто агресивною, вибирай коричневу, синю або фіолетову палітру замість чорної.





Схожі матеріали:
👁 1371
Категорія: Культура
Теги: больше макіяж, помада, зірковий макіяж, макіяж, губи, День Святого Валентина, макіяж очей




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ