Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

06.12.2011

Макіяж чарівним жінкам до Нового Року


Не менш важливими для макіяжу є губи


Макіяж чарівним жінкам до Нового Року

Яка жінка не хоче бути найпрекраснішою і досконалішою в новорічну ніч? Для досягнення цієї мети необхідно ретельно підготуватися. Усе: сукня, зачіска, і звичайно ж макіяж, повинні відповідати покровителеві наступного 2012 року - чорному водяному Драконові.

Дракон - тварина яскрава, вогняна, він любить насичені кольори, блиск, сяйво і ненавидить сірість і нудьгу. І щоб догодити цьому неординарному знаку - потрібно постаратися. Отже, які модні тенденції в макіяжі пропонують нам світові косметичні бренди?

Крістіан Диор, Guerlain і Шанель створили прекрасні і соковиті варіанти макіяжу, в яких сині тіні гармонійно поєднуються з яскравою помадою (варіант для брюнеток) і з безбарвним блиском для губ (варіант для блондинок). Обов'язково в новорічному макіяжі мають бути присутніми мерехтливі тіні, що надають очам чарівність і таємничу загадковість. Сяйво срібла і золота - необхідний атрибут в новорічну ніч в очікуванні чорного Дракона!

Для області декольте і відкритих плечей також буде не зайвим використання блискіток і мерехтливої безбарвної пудри.

Виразнішим погляд можуть зробити смарагдового кольору тіні у поєднанні з жовто-золотистими відтінками. Актуальні також сріблястий-чорні або сірі кольори.

Не менш важливими для макіяжу є губи. Стилісти Жан Поль Гот'є пропонують для сміливих дівчат помаду соковитого апельсинового кольору. Джорджо Армани пропонує варіант "хижого макіяжу", де як тіні використовуються чорні кольори, а помада вибирається бордових відтінків.

Якщо ви хочете на увесь наступний рік отримати заступництво Дракона - мудрого і прекрасного - макіяж має бути яскравим, виблискуючим, незвичайним і привабливим. Можна сміливо експериментувати з такими кольорами, які ви ніколи не дозволите собі у буденному житті. Але ця новорічна ніч дозволяє усе! Єдине - стежите за поєднанням кольорів і фарб, щоб не переборщити і не викликати відчуття карнавального клоуна замість чудового образу казкової принцеси.

Отже, розглянемо декілька варіантів святкового новорічного макіяжу 2012.

Перший варіант - пристрасний, з поєднанням червоного і чорного, улюблених кольорів дракона.

Цей варіант найбільше підійде для брюнеток. Спочатку нанесіть базове покриття - тональну основу, яка вирівняє колір шкіри і приховає дрібні недоліки. Далі підкресліть лінію очей за допомогою олівця або рідкого підведення. На верхню і нижню повіку накладіть тіні чорного кольору, розтушуйте. Це зробить очі такими, що викликають і ваблять.

Помаду виберіть вишневого або бордового кольору. На середину губ можна нанести краплю виблискуючого блиску, який надасть губам м'якість і соковитість.

Другий варіант - казковий, чудово підійде для блондинок. У цьому макіяжі тіні будуть ніжніші - смарагдові, жовто-зелені або бежеві. Можна використати декілька відтінків, з переходом світлішого у внутрішнього куточка ока в темний, у напрямку до зовнішнього куточка. Підведення тут краще використати перламутрову, а туш - зеленого кольору.

Макіяж на цю новорічну ніч припускає вії максимально довгі і об'ємні, тому туші не жалійте. Можна при необхідності скористатися і накладними віями.

Помада в цьому макіяжі має бути пастельних тонів.

Третій варіант - для шатенок і рудоволосих дівчат. Тут можна пограти з срібними і золотими відтінками, які дуже актуальні в рік Дракона. Акцент тут можна зробити на губи, використовуючи помаду лілового або бордового кольору, а очі лише злегка підкресливши перламутровими тінями бежевих відтінків.

І ще один важливий акцент в новорічному макіяжі 2012 - брови. Вони можуть надати особі різне вираження - недоступне, загадкове, кокетливе або легковажне. Брови можна підкреслити тінями, які використовувалися для макіяжу очей, а можна їх зробити темними і чіткішими.

Варіантів багато, головне - щоб ви почували себе в такому макіяжі комфортно, і настрій був святковим. Удачі!
 
Камелёк


Схожі матеріали:
👁 2975
Категорія: Здоров'я
Теги: блиск, макіяж, жінка, губи, Сяйво, блондинка, пудра




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ