Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   






Лобове зіткнення легковиків на Полтавщині: одна людина загинула та семеро - травмованіДорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, близько 12:30, на автомобільній дорозі  Київ – Харків у Великобагачанському районі Полтавщини. Серед травмованих – двоє неповнолітніх.

Зіткнулися автомобілі ВАЗ десятої моделі та «Hyundai».

Попередньо, у результаті аварії постраждало 8 осіб. На жаль, пасажир ВАЗа від отриманих тілесних ушкоджень помер. Серед травмованих є двоє неповнолітніх.

Н ... Читати далі »

| 17.11.2018 | Переглядів: 1145
Коментарі (0)

Посадовця держпідриємства затримали на хабарі у 20 тис. грн в Полтавській областіПрокуратурою Полтавської області викрито та затримано співробітника державного підприємства, який видаючи себе за керівника вимагав та отримав 20 000 грн хабара за оренду приміщення підприємства.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Полтавської області.

У п’ятницю, 16 листопада, прокуратура Полтавської області спільно зі співробітниками УЗЕ в області ДЗЕ НПУ затримала співробітника, який видаючи себе за керівника філії « ... Читати далі »

| 17.11.2018 | Категорія: Полтавщина | Переглядів: 852
Коментарі (0)