Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   






У Пирятині гучно та весело проводжали Зиму та зустрічали Весну23 лютого на острові Масальський пирятинці гучно та весело проводжали Зиму та зустрічали Весну. Привітав пирятинську громаду міський голова Олексій Рябоконь.

Учасники художньої самодіяльності міста та сіл району створили справжнє свято для жителів міста та гостей. Влаштували театралізоване дійство з танцями, піснями та традиційним вогнищем, на якому спалили  опудало зими, що йде. Вважалося, що разом зі спаленим опудалом люди позбавляються від всіх негараздів і на ... Читати далі »

| 25.02.2019 | Переглядів: 1317
Коментарі (0)

У Полтаві пройшли обласні змагання інтелектуальної гри “Дебати-2019” для школярівУ Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого пройшли обласні змагання інтелектуальної гри “Дебати-2019” для школярів.

Позмагатись за першість в інтелектуальній вправності до Полтави з’їхались 30 команд школярів 9-11 класів з міст, сіл, селищ, ОТГ Полтавщини, які перемогли на місцевому рівні в аналогічному конкурсі.

Дебати проходили ... Читати далі »

| 25.02.2019 | Категорія: Освіта | Переглядів: 1190
Коментарі (0)