Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   






Челендж #У_гарному_настрої_разом – в різних населених пунктах області поліцейські вийшли на вулиці, аби відкрито поговорити з дітьми і дорослими про різне

На Полтавщині поліція вийшли на вулиці, аби відкрито поговорити з дітьми і дорослими про різнеМайже одночасно в кількох районах Полтавщини, за ініціативи поліції, запрацювали «дискусійні» і «дитячі» майданчики.

Поки дорослі спілкувалися про наболіле і радилися з приводу співпраці, діти – грали з поліцейськими в корисні ігри та з ... Читати далі »

| 15.07.2019 | Категорія: Суспільство | Переглядів: 1066
Коментарі (0)

Більше тисячі пар наречених одружилися «за добу» на ПолтавщиніНа  Полтавщині успішно діє пілотний проєкт Міністерства юстиції України «Шлюб за добу», який дає змогу нареченим самостійно обрати зручні для них дату, час та місце реєстрації шлюбу.
 
Станом на 15.07.2019 вже 660 пар  наречених зареєстрували шлюб в рамках пілотного проєкту в Полтаві та 357 пар в Кременчуці, – розповів очільник юстиції Полтавщини Олег Тимченко.

... Читати далі »

| 15.07.2019 | Переглядів: 1024
Коментарі (0)