Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

31.12.2015

Депутати міськради схвалили головний кошторис Гребінки


Видаткова частина міського бюджету обрахована з урахуванням фінансових ресурсів міського бюджету


Депутати міськради схвалили головний кошторис Гребінки23 грудня 2015 року відбулося друге пленарне засідання другої позачергової сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання.

У роботі пленарного засідання взяли участь 20 депутатів, заступник міського голови Зінченко В.М., керівники відділів та спеціалісти міської ради, члени виконавчого комітету міської ради, керівники комунальних підприємств міста, засоби масової інформації.

Вів засідання міський голова Віталій Колісніченко. Головним питанням порядку денного стало прийняття головного кошторису міста на 2016 рік. Про міський  бюджет доповідала начальник фінансово-господарського відділу міської ради Ірина Черненкова.

Головний фінансист міста повідомила, що доходна частина міського бюджету сформована відповідно до статей 64 та 69 Бюджетного кодексу України, якими визначено перелік доходів, що зараховуються до бюджету міста, з урахуванням прогнозних макропоказників економічного і соціального розвитку України на 2016 рік.

Вона становить  4 924 350 грн.

За словами доповідача, при прогнозуванні доходної частини місцевих бюджетів на 2016 рік було враховано фактичне виконання дохідної частини бюджету за результатами 11 місяців 2015 року. Основним платежем надходжень загального фонду є місцеві податки і збори, земельний податок, акцизний податок.

 Видаткова частина міського бюджету обрахована з урахуванням фінансових ресурсів міського бюджету:
  - на благоустрій міста з міського бюджету виділяються кошти в сумі1 279 200  грн., в тому числі на ямковий ремонт доріг 500 000 грн.

 - на виконання міської програми  підтримки військовослужбовців, які проходять службу в зоні АТО та їх сімей учасників – 50 000 грн. для надання матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань, звільнення від плати за утримання дітей - вихованців дошкільних навчальних закладів та звільнення від квартирної плати.

 - обсяг видатків передбачений на соціальний захист населення за рахунок коштів міського бюджету складає 55 000 грн.     
 В цілому видатки на фізичну культуру і спорт передбачені в сумі 476 500 грн. Зокрема, на підтримку розвитку спорту в місті (гандбол, настільний теніс) – 10 000 грн., проведення заходів культурно-спортивного характеру передбачено кошти в сумі 10 000 грн.  

На інформаційне забезпечення діяльності міської ради з бюджету виділяються кошти в сумі 22 200 грн., з них: «Телестудії Гребінка» – 10 000 грн., редакції газети «Гребінчин край» – 5 000 грн., на офіційний сайт міської ради – 7 200 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківські правоохоронці перешкодили чоловікові викрасти металобрухт

 У ході зібрання депутати прийняли ряд міських Програм на 2016 рік та цільову Програму соціально-економічного розвитку міста на 2016  рік також були прийняті рішення щодо земельних питань, затверджено  Порядок переведення житлових приміщень в нежитлові.

Відповідно до рекомендацій постійної депутатської комісії з питань  законності, правопорядку, захисту прав людини , найменування (перейменування) вулиць, провулків, площ, парків, скверів, інших об’єктів, що розміщені на території Гребінківської міської ради та за пропозицією мешканців вулиці Горького на пленарне засідання було винесено проект рішення про виключення зі списку вулиць, назви яких підпадають під дію Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарного режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки» вулицю Горького.

 В різному депутати порушили питання щодо належного утримання кладовищ, надання ритуальних послуг, відкриття залу ігрових автоматів по вулиці Жовтневій.  По закінченню сесії міський голова Колісніченко В.І. запропонував друге засідання другої сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання не закривати, а продовжити наступного разу. 

Гребінківська міська рада


Схожі матеріали:
👁 1119
Категорія: Новини Гребінки
Теги: бюджет, міський бюджет, місто, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ