Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

24.09.2015

Депутати Гребінківської міської ради VI скликання зібралися на свою передостанню, 32-у сесію


Бюджет виконано на 111,3%, і це дало змогу направити кошти на міську програму покращення благоустрою міста 126654 грн.


Депутати Гребінківської міської ради VI скликання зібралися на свою передостанню, 32-у сесіюДепутати Гребінківської міської ради VI скликання зібралися на свою передостанню, 32-у сесію. Попереду остання сесія, а потім - вибори, у міську раду прийде новий склад депутатського корпусу. А поки-що депутати вирішували, як і завжди, важливі питання життєдіяльності міста.

Спочатку про хід і результати виконання бюджету міста Гребінки по доходах та видатках за 8 місяців 2015 року та про внесення змін до бюджету міста на 2015 рік доповіла начальник фінансово-господарського відділу. Бюджет виконано на 111,3%, і це дало змогу направити кошти на міську програму покращення благоустрою міста 126654 грн., на ямковий ремонт доріг - 27848 грн., ямковий ремонт вул. Червоноармійської - 73951 грн., фінансову підтримку спортивному комплексу - 21431 грн. та інше необхідне.

Депутати також внесли зміни і доповнення до цільової програми підтримки соціально-економічного розвитку міста Гребінки на 2011-2015 роки та внесли зміни до Положення про грошові винагороди вчителям та учням-переможцям та призерам III (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, учням-переможцям та призерам Всеукраїнських фестивалів, конкурсів, спортивних змагань, переможцям та призерам II (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малоі академії наук України, затвердженого рішенням 20-ї сесії міської ради від 27 травня 2015 року та виплатити додатково по 100 грн. грошової винагороди учням-переможцям та призерам, оскільки в травні-червні вони уже отримали по 100 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківську залізничну платформу реконструюють (ФОТО)

Це такі учні: Єлизавета Черненко (ЗОШ І-Ill ст №4), 11 клас, II місце в обласній олімпіаді з математики; Катерина Зінченко (ЗОШ І-Ill ст. №4), 7 кл., II місце в обласній олімпіаді з математики; Назар Яценко, 8 клас, (Гребінківська гімназія), III місце в обласній олімпіад і з історії; Віолета Костянецька, (ЗОШ І-Ill ст. №4), 11 кл., III місце в обласній олімпіаді з англійської мови; Анна Комар (ЗОШ І-Ill ст. №1), 10 кл., Ill місце в обласному конкурсі учнівської та студентської молоді ім. Т. Г. Шевченка, III місце у Всеукраїнському етапі даного конкурсу; Олександр Богуш (ЗОШ І-ІІІ ст. №4), 11 кл., вихованець Будинку дитячої та юнацької творчості, І місце у III Всеукраїнському благодійному фестивалі "Квітуча Україна”; Владислав Сергієнко (ЗОШ І-Ill ст. ;№4), 11 кл., вихованець станції юних техніків, 1 місце в обласному конкурсі науки і техніки; Анастасія Запара (ЗОШ І-Ill ст. №2), 8 кл., вихованка БДЮТ, лауреат І ступеню Всеукраїнського благодійного фестивалю "Квітуча Україна”; Юлія Шевченко, (гімназія), 11 кл , вихованка ДЮСШ, кандидату майстри спорту з міні-футболу, Владислав Сирота (ЗОШ І-ІІІ ст. №4), 11 клас, вихованець ДЮСШ, кандидат у майстри спорту з легкої атлетики; Валерія Коваленко, (ЗОШ І-ІІІ ст. №4) 11 кл., випускниця музичної школи, лауреат II премії XI Всеукраїнського конкурсу “Класичний меридіан”.

Вчителі учнів-переможців та призерів будуть теж відзначені з нагоди Дня працівників освіти грошовими винагородами. Це Л. С. Кузьменко (ЗОШ №1), Л. М. Карпович (ЗОШ №2), В. М. Чухно (ЗОШ №2), Т В. Кулікова (ЗОШ №2), Г. Г. Кузьменко (ЗОШ №4), Н. М. Глібовець (гімназія), О. В. Цяпко (БДЮТ), О. В Бондаренко (БДЮТ), О. О. Боровик (СЮТ), О. С. Цьохла (СЮТ), В. Л. Жила (ДЮСШ), О. Ю. Тарасюк (ДЮСШ).

Депутати розглянули та прийняли рішення з інших питань порядку денного.

Активно обговорювали депутати питання про дотримання вимог Закону України “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборону пропаганди їх символіки". Питання доповідав голова міста Ф. Г. Мілевський, на запитання депутатів відповів також начальник районного управління юстиції Д. М. Федорченко.

Сесія вирішила доручити комісії міської ради з питань найменування (перейменування) вулиць, провулків, площ, парків, скверів, ін. об’єктів, що розміщені на території міської ради, скласти список тих об’єктів, що підлягають перейменуванню згідно даного закону, та подати його міській раді на затвердження; організувати громадські обговорення, зустрічі з метою поінформованості жителів та вивчення думки жителів міста стосовно присвоєння нових назв.

Також заступник голови міста Л. В. Цапенко повідомила депутатам, що в рамках Програми допомоги гребінківцям - учасникам АТО та їх сім'ям використано на надання матеріальної допомоги учасникам АТО та членам їх сімей 21 тис. грн., на безкоштовне утримання у дитсадках дошкільнят, батьки яких є учасниками АТО - 2270 грн., на погашення квартплати учасникам АТО та членам їх сімей - 3312 грн.

На цьому сесія закінчила свою роботу.
 
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1061
Категорія: Новини Гребінки
Теги: бюджет, місто, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку
Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу... Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу...
Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян... Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян...
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ

 
Сьогодні матеріалів немає.