Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

09.12.2011

Філія ДП "ДПЗКУ" "Гребінківський елеватор" готова прийняти ще близько 10 тис. тонн кукурудзи



Філія ДП "ДПЗКУ" "Гребінківський елеватор" готова прийняти ще близько 10 тис. тонн кукурудзи

Цього року господарства Гребінківського району зібрали небувалий урожай кукурудзи.

Подібна ситуація і в інших регіонах нашої держави. На значних площах вирощувалася ця культура. Високому врожаю сприяли і погодні умови. Збирання кукурудзи у деяких господарствах продовжується і тепер.

Погода тримається суха, інколи морозяна, але для кукурудзи це сприятлива пора. Ось лише у аграріїв є хвилювання, чи справляться елеватори з таким навантаженням.

Звертаючись до директора філії ДП "ДПЗКУ" Гребінківський елеватор" Олександра Володимировича Бабенка із запитанням, яка ситуація з прийманням кукурудзи на цьому елеваторі, він розповів:

- На середину листопада нашим елеватором було прийнято від господарств Гребінківського та кількох сусідніх районів більше 46 тисяч тонн зернових, основна маса у цій кількості - кукурудза - більше 35 тисяч тонн.

В основному це кукурудза фуражна ІІІ-го класу. Але збирання цієї культури ще продовжується. І ми готові прийняти ще близько 10 тисяч тонн. Одночасно з прийманням ми відвантажуємо кукурудзу згідно укладених договорів.

Роботи тривають у звичному режимі. Окрім звичних робіт по прийманню, очищенню, просушуванню, зберіганню збіжжя, ми також займаємося ремонтними роботами приміщення та обладнання.

Ремонтними роботами на приміщеннях, які ми називаємо силосами, (це великі секції, де і відбувається основний технологічний процес просушування та зберігання зернових), займаються працівники підрядної організації.

На даний час виконано частину робіт - заштукатурені з'єднувальні шви. Цього року, якщо дозволятиме погода, ми планували і пофарбувати ці приміщення.

Не так давно було проведено асфальтування під'їзної дороги під автовивантаження збіжжя.

Вже давно назріла необхідність заміни двох сушильних установок. Адже Це обладнання не замінювалося з 1972 року. Воно просто морально застаріло, треба міняти на сучасніше, ефективніше. Тож ближчим часом потрібно й цю проблему вирішити.

За матеріалами
газ. «Гребінчин край»


Схожі матеріали:
👁 1297
Категорія: Новини Гребінки
Теги: ДП ДПЗКУ, Кукурудза, елеватор, Організація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ