Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

22.12.2014

Гребінківській міліції дякують діти соціально-реабілітаційного центру «Надія» (ФОТО)


До Управління МВС України на Південній залізниці надійшов лист-подяка


До Управління МВС України на Південній залізниці надійшов лист-подяка від Дитячого соціально-реабілітаційного центру «Надія» за проявлену турботу і увагу до дітей під час святкування дня Святого Миколая.

«Вже 5 років триває дружба Дитячого соціально-реабілітаційного центру «Надія» з лінійним відділом на станції Гребінка УМВС України на Південній залізниці.

Колись правоохоронці привезли до центру дівчинку, яка втекла від нестерпних умов життя в батьків і мандрувала по світу електричкою.

Відтоді співробітники міліції стали підтримувати тісні відносини з дитячим центром. Правоохоронці частенько навідуються в гості та приносять малечі подарунки.

Так і в день Святого Миколая до центру завітали начальник лінійного відділу на станції Гребінка майор міліції Сергій Кудрик, начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей майор міліції Семен Хижняк та старшина міліції Яна Правдицька.

Міліціонери прийшли, як годиться не з порожніми руками, а з цукерками, фруктами, іграшками та дитячими речами, що викликало у малят неабияку радість. Вихованці центру вже давно сприймають людей у погонах як друзів, тож гостей діти зустріли із захопленими вигуками «Ура! Міліція!».

Малеча була дуже задоволена та гордилась тим, що з ними складав пазли сам майор міліції!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні гребінчани вшановуюють Ганну Зимову

Висловлюємо щиру подяку цьому лінійному відділу, а також начальникам залізничних підприємств, розташованих на території ст. Гребінка та ст. Лубни, які допомагали збирати подарунки для дітей. Це не тільки велика допомога, але й чудовий приклад для дітей, який сприяє вихованню в них пошани до правоохоронних органів.

Користуючись нагодою, хочемо привітати всіх співробітників міліції з професійним святом і побажати добра, миру, любові й задоволення від праці на благо Вітчизни».

Дитячий соціально-реабілітаційний центр «Надія»
Полтавської обласної благодійної організації «Спілка Самаритян»

 

 

УМВС України на Південній залізниці



Схожі матеріали:
👁 1681
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Південна залізниця, Управління МВС України, діти, Надія, Лист




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ