Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

11.02.2023

На Полтавщині ювенальні поліцейські обговорили з учнями правила безпечної поведінки


З наймолодшими школярами поліцейські обговорили правила безпечної поведінки під час навчального процесу та у побуті


На Полтавщині ювенальні поліцейські обговорили з учнями правила безпечної поведінкиНа Полтавщині начальниця сектору ювенальної превенції Лубенського райвідділу поліції Катерина Сорокотяга, спільно з інспекторкою ювенальної превенції Валентиною Бурдим, відвідала учнів Снітинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Мета візиту – навчання дітей правил безпечної поведінки в умовах воєнного стану.

З наймолодшими школярами поліцейські обговорили правила безпечної поведінки під час навчального процесу та у побуті. Окремо зупинилися на основних правилах дорожнього руху та акцентували на необхідності використання світловідбивних елементів у темний час доби, щоб не потрапити у ДТП.

Зі старшокласниками поліцейські спілкувалися на тему юридичної відповідальності. Катерина Сорокотяга роз’яснила присутнім норми кримінального та адміністративного законодавства, а також нагадала, з якого віку настає відповідальність за вчинення правопорушень неповнолітніми. Окрім того, поліцейські наголосили, що вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів особами, які не досягли повноліття забороняється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині травмована малолітня дівчинка внаслідок наїзду авто

Також старша інспекторка ювенальної превенції Лубенського райвідділу поліції Ольга Куц провела профілактичну зустріч з учнями шкіл Гребінківської громади. Під час зустрічі поліцейська розповіла дітям про основні правила безпечної поведінки в побуті та поблизу замерзлих водойм, а також про заходи мінної безпеки в умовах воєнного часу.

ювенальні поліцейські обговорили з учнями правила безпечної поведінки
 

Окремо поліцейська роз’яснила учням поняття шкільного булінгу, його ознаки та прояви в підлітковому середовищі, а також методи його подолання та протистояння агресії.


ювенальні поліцейські обговорили з учнями правила безпечної поведінки
 

Інспекторка ювенальної превенції закликала дітей не замовчувати випадки цькування у навчальному закладі та негайно інформувати про це батьків, вчителів, шкільного психолога або телефонувати за номером «102».
 

ювенальні поліцейські обговорили з учнями правила безпечної поведінки


Схожі матеріали:
👁 438
Категорія: Полтавщина
Теги: ювенальна превенція, Полтавщина, правила безпечної поведінки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття
На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в... На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ