Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

30.10.2017

На Полтавщині СБУ викрила мережу із збуту зброї та боєприпасів


Оперативники спецслужби задокументували чотири спроби збуту зброї


На Полтавщині СБУ викрила мережу із збуту зброї та боєприпасівМережу збуту вогнепальної зброї та боєприпасів блокували в Полтавській області співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури.. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Правоохоронці встановили, що троє мешканців Полтавської області через посередників організували торгівлю зброєю в регіоні. До складу угруповання входили колишній співробітник поліції, а також раніше засуджений за тяжкі злочини. Продаж «товару» відбувався під час особистих зустрічей з клієнтами. Повідомляють в прес-службі СБУ України.

Оперативники спецслужби задокументували чотири спроби збуту зброї. Під час останньої реалізації: двох пістолетів «ТТ» та 750 патронів, одного з «ділків» ‒ працівника поліції ‒ було затримано співробітниками СБ України.

При проведенні дванадцяти обшуків за місцями проживання та в автомобілях фігурантів справи правоохоронці вилучили: пістолети «Наган», «ТТ», «ПМ», два пістолети невстановленого зразка, автомат Калашникова, понад тисячу патронів різного калібру. Крім цього виявлено велику кількість запчастин до вогнепальної зброї, глушників та близько одного кілограма марихуани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попередні результати виборів до ОТГ Полтавщини

Трьох членів угруповання затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності всіх учасників угруповання та встановлення походження зброї.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

На Полтавщині СБУ викрила мережу із збуту зброї та боєприпасів

 

На Полтавщині СБУ викрила мережу із збуту зброї та боєприпасів

 

На Полтавщині СБУ викрила мережу із збуту зброї та боєприпасів

 

На Полтавщині СБУ викрила мережу із збуту зброї та боєприпасів

 

На Полтавщині СБУ викрила мережу із збуту зброї та боєприпасів



Схожі матеріали:
👁 1175
Категорія: Полтавщина
Теги: боєприпаси, Полтавщина, зброя, СБУ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ