Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

02.03.2017

На станції Гребінка ПАТ «Укрзалізниця» планує виконати реконструкцію перона та пасажирської платформи


У 2017 році ПАТ «Укрзалізниця» відремонтує 25 пасажирських платформ та здійснить реконструкцію 4 вокзалів


На станції Гребінка ПАТ «Укрзалізниця» планує виконати реконструкцію перона та пасажирської платформиУ 2017 році ПАТ «Укрзалізниця» витратить на ремонт пасажирських платформ та реконструкцію вокзалів майже 129 млн грн. Залізничники планують повністю оновити 25 пасажирських платформ та 4 пасажирські вокзали на суму 66,7 млн грн. Крім того, на поточний і капітальний ремонт пасажирського комплексу буде спрямовано 62 млн грн. Під час виконання робіт будуть враховуватися  потреби осіб з інвалідністю.

 Зокрема, буде реконструйовано вокзальні комплекси на станціях Сянки та Хуст на Львівщині та станціях Бугаз, Одеса-Східна на Одещині. Тут залізничники планують здійснити реконструкцію покрівлі, фасадів та інтер'єрів, поліпшення систем голосового і візуального інформування, створення безбар'єрного середовища для людей з особливими потребами, вжити додаткові заходи із забезпечення безпеки та комфорту пасажирів.

Реконструкцію перонів та пасажирських платформ планується виконати на станціях Кремінна, Насвітевич (регіональної філії «Донецька залізниця»); на станціях Мардарівка, Затишшя, Єреміївка, Перехрестове, Веселий Кут, Одеса-Застава-2 (регіональної філії «Одеська залізниця»); на станції Гребінка та зупинних пунктах Коротич, Вербівка (регіональної філії «Південна залізниця»); на станціях Браїлів, Тюшки, Димерка, Княжичі, Святошин, Новобіличі, Макійчукове (регіональної філії «Південно-Західна залізниця»); на станціях Підстепна, Запорізька Січ та ст.168км (регіональної філії «Придніпровська залізниця»).

Також для утримання в належному технічному стані вокзалів та пасажирських платформ у 2017 році передбачено провести капітальний та поточний ремонти пасажирських платформ та станційних приміщень. Зокрема,  здійснити ремонт пасажирських платформ на станціях Форпостна та Сватове (регіональна філія «Донецька залізниця»), ремонт будівель станційного комплексу на станції Новоселиця, ремонт пасажирських платформ на станціях Есень, Велика Бакта (регіональна філія «Львівська залізниця»), ремонт вокзалів на станціях Вапнярка, Ксенієво, Барабой та пасажирських платформ на станціях Сахарна, Кароліна Бугаз, Ксенієво та на зупинних пунктах Морська і Дружба. Також для збільшення пропускної спроможності планується проведення робіт з будівництва дільниці Березино-Басарабяска (регіональна філія «Одеська залізниця»); ремонт пасажирських платформ на станціях Артемівка, Комарівка, Сула, Глобине, Геніївка, Закомельська, Галещина, Зеленівка (регіональна філія «Південна залізниця»), ремонт будівель вокзалів на станціях Попільня, Печанівка, Деражня, Красилів, Волочиськ, Скочище, Конотоп та пасажирських платформ на станціях Балин, Ярмолинці, Ворзель, Смолка (регіональна філія «Південно-Західна залізниця»); ремонт вокзалів на станціях Кривий Ріг, Кам’янське    (кол. Дніпродзержинськ-Пас.), Павлоград-1, Чаплине, Іларіонове, Новомосковськ, Самарівка, Бузівка, Перещепино, Зачепілівка, Мелітополь, Таврійськ, П’ятихатки, Запорізька Січ, В.Токмак та ремонт пасажирських платформ на станціях Межеричі, Мінеральна, Новомосковськ, Терпіння, Спокій (регіональна філія «Придніпровська залізниця»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця має намір за основними напрямами збільшити швидкість поїздів до 200 км/год

 Довідка:

У 2016 році ПАТ «Укрзалізниця» здійснено реконструкцію та ремонт будівель вокзально-станційних комплексів та пасажирських платформ на 94 млн грн.

Зокрема, проведено реконструкцію службово-технічних будівель та споруд на станціях  Заболотів, Стрий, розпочато реконструкцію ст. Сянки регіональної філії «Львівська залізниця».

Здійснено реконструкцію пасажирських платформ на станціях Вигода, Мардарівка, Одеса-Застава-2, Затишшя, Єремеївка, Перехрестове, Веселий Кут регіональної філії «Одеська залізниця».

Виконано реконструкцію пасажирських платформ на дільниці швидкісного руху на зупинних пунктах Водяне, Пісочин регіональної філії «Південна залізниця».

Реконструйовані пасажирські платформи на зупинних пунктах Димерка, Білки, Хутір Гай, відновлено інфраструктуру на станції Жукотки регіональної філії «Південно-Західна залізниця».

Проведена реконструкція пасажирських платформ на станціях Генічеськ, Новоолексіївка, збудовано пасажирську платформу на станції Обільна регіональної філії «Придніпровська залізниця».

Схожі матеріали:
👁 1298
Категорія: Новини Гребінки
Теги: перон, ремонт, Гребінка, Укрзалізниця, вокзал




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор
Великодні заходи на території Полтавщини пройшли без прав... Великодні заходи на території Полтавщини пройшли без прав...
На Полтавщині горіли гаражі — врятовано два легкових авто... На Полтавщині горіли гаражі — врятовано два легкових авто...
На Полтавщині потяг травмував чоловіка: постраждалий у тя... На Полтавщині потяг травмував чоловіка: постраждалий у тя...
На Полтавщині у водоймі села Гаркушинці виявлено тіло 73-... На Полтавщині у водоймі села Гаркушинці виявлено тіло 73-...
Поліція Полтави затримала нелегального торгівця зброєю Поліція Полтави затримала нелегального торгівця зброєю

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ