Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

26.04.2015

Рейдери на Полтавщині загнали свою техніку на майнові паї селян (ВІДЕО)


У сільськогосподарському підприємстві «Ярина» на Полтавщині відбулась незаконна заміна керівництва


Рейдери на Полтавщині Сільськогосподарське підприємство "Ярина", що у с. Олексіївка на Полтавщині, успішно працювало під керівництвом Олексія Івановича Бобко. Та тиждень тому селяни дізнались: у їхніх земельних паїв нове керівництво. Людей обурила така звістка. Вони рішуче налаштовані захищати свої паї та найближчим часом мають намір вийти на поле, щоб заблокувати незаконну роботу техніки.

У сільськогосподарському підприємстві «Ярина» на Полтавщині відбулась незаконна заміна керівництва.


Про це повідомляє корреспондент ОБХ-ТВ з посиланням на жителів с. Олексіївка.

На посаді директора працював Олексій Бобко. На зборах у будинку культури колишній голова Гребінківської районної адміністрації Василь Пісня заявив селянам, що його назначено новим директором підприємства. Люди одностайно заявили, що співпрацювати з новим керівництвом відмовляються.

«Вони скрізь поставили замки, а їхня охорона не пускає нас на тік», — скаржиться жителька Олексіївки.

За словами людей, на полях вже почала працювати техніка «юридичних рейдерів».

«Ми не дамо їм свої землі, нехай забираються з наших паїв», — коментує ситуацію представниц місцевої громади Олена Гордей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці вшанували 29-ту річницю аварії на ЧАЕС

У п’ятницю, 24 квітня, селяни вигнали новопризначену охорону з тракторної бригади.

Вже наступного дня, 25 квітня, люди заблокували власні паї та не дали орати землю «новим власникам».

У жителів Олексіївки наявні документи щодо розірвання юридичних відносин з ПСП «Ярина».

Майнові паї знаходяться у приватній власності селян. Відповідно до закону ніхто не має права їх обробляти без дозволу власників.

Представник «нового керівництва» — Василь Пісня, спочатку відмовлявся прибирати техніку з поля, мотивуючи це тим, що начебто у трактора зламаний двигун і їхати він не може. Але пайовиків такі виправдовування не влаштовували. Люди вимагали негайно прибрати техніку зі своєї землі, що у результаті й було зроблено.

На загальних зборах селяни розподілили між собою обов’язки та слідкуватимуть за дотриманням законності і порядку на майнових паях.

ВІДЕО:
 


Схожі матеріали:
👁 2047
Категорія: Новини Гребінки
Теги: пісня, Ярина, Вихор, Полтавщина, Гребінківський




Всього коментарів: 3

0
3 viktor   (27.04.2015)
partiya,це відповідь твоя дебільна а не відео.Якщо ти прихильник всякого роду пісень і вихрів то так і скажи,а те що пісня остався тут смотрящим поки вихор в раша ховається то це факт.А наше районне телебачення,якраз не поїде туди хоча б з-за того що його(районного ТБ)хрестна мати Третякчка,теща пісні.
А те що по всіх селах де можна йдуть подібні спроби,то це достименний факт.


0
1 Ірина Василівна   (26.04.2015)
А шо він ще у адміністрації працює? І де ви бачили, щоб на якісь скандали, аварії, пожежі, чи суперечки екстрено не кажу вже наживо приїзжало наше ТВ "Гребінка"? Воно ще працює на партію Аналів!


0
2 Partizan   (26.04.2015)
Щось я такої партії нечув... Будь ласка - докладніше.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ