Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.06.2015

Територією Гребінківського району пройшов «Всесвітній біг заради гармонії»


Протягом останніх 28 років у понад 100 країнах світу проводиться Всесвітній біг заради гармонії


Територією Гребінківського району пройшов «Всесвітній біг заради гармонії»"Всесвітній біг заради гармонії" - глобальна факельна естафета, спрямована на зміцнення дружби між народами та прокладання шляхів до справжнього миру-єдності, який починається з серця людини.  

Кожна людина може взяти участь у Всесвітньому бігу заради гармонії: спортсмени та не спортсмени, молоді та літні люди, У кожного є можливість пронести факел декілька кроків або кілометрів маршрутами естафети. Тримаючи факел, люди проявляють свою потаємну надію, що одного дня його вогонь освітить весь світ, та наша планета стане квітучим садом, де панує єдність та гармонія.

Наша держава є однією з 100 країн світу, що  приймає участь у цій події.

Всесвітній біг заради гармонії проводиться в Україні з 1993 року з метою надихнути кожну людину відчути себе членом єдиної гармонійної родини незалежно від особистих уподобань, вірувань та переконань. За цей час бігуни подолали біля 27000 км у всіх областях нашої країни. Палаючий факел тримало близько 75 000 українців, з-поміж них видатні українці, міські голови, керівники районів та областей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківський «Локомотив» розгромив «Світанок» (Заріг) - 3:0

5 червня 2015 року бігуни української естафетної команди стартували в м. Києві на НСК "Олімпійський". В ході заходу вони подолають близько 1140 км за маршрутом, що пролягає територіями Чернігівської, Полтавської, Черкаської, Київської, Житомирської, Хмельницької областей і фінішують 20 червня в м. Хмельницькому.

11 червня 2015 року учасники марафонської команди здійснили пробіг територією нашого району за маршрутом с. Павлівщина - с. Осавульщина - с. Ульяновка - м. Гребінка - с. Загребелля - с. Оржиця - с. Сербинівка. На межі Оржицького і Гребінківського районів учасників естафети вітали голова Гребінківської РДА В.В.Роспопов, заступник голови районної ради В.А.Волошин, начальник відділу освіти, молоді та спорту Н.О.Бігун. В.В.Роспопов прийняв факел естафети з рук голови селища Лазірки І.М.Бондаренка. Під час пробігу до учасників естафетної команди приєдналися учні та тренери Гребінківської ДЮСШ, учні та вчителі Ульяновської, Сербинівської, Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ст., Гребінківських ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, 2, 4, Гребінківської гімназії. Гості району відвідали спортивний комплекс, музейну кімнату Є.П.Гребінки, поклали квіти до пам'ятника Є.П.Гребінки. В подарунок їм було вручено вишитий портрет Є.П.Гребінки роботи вихователя ДНЗ "Теремок" Ященко І.П.

На межі Гребінківського і Драбівського районів голова райдержадміністрації Роспопов В.В. передав факел естафети своєму драбівському колезі Гайдаю І.В. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

За матеріалами відділу освіти Гребінківської РДА



Схожі матеріали:
👁 1328
Категорія: Спорт
Теги: Спорт, Загребелля, Всесвітній біг заради гармонії, Оржиця, Гребінка, Сербинівка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ