Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

26.06.2023

У Гребінківській громаді проводяться ремонтні роботи доріг (ФОТО)


На ділянці дороги Пирятин – Гребінка виконано ремонт дорожнього полотна струменевим методом із застосуванням бітумних емульсій


Ремонт доріг у Гребінківській громадіРемонт доріг – пріоритетний напрямок роботи Гребінківської територіальної громади. У багатьох населених пунктах громади є проблемні дороги, які потребують ремонту та догляду.

Наразі проводиться ремонт доріг у Слободо – Петрівському та Тарасівському старостинських округах. Про це повідомляє "Гребінчин край".

Зокрема, вже наближаються до завершення ремонтні роботи в рамках експлуатаційного утримання доріг на умовах співфінансування, де з бюджету міської ради виділяється 50 відсотків необхідної суми. І якщо в межах Тарасівського старостинського округу на дорозі Пирятин – Гребінка О 1718370 ремонтні роботи вже виконано, то на дорозі О 1704380 межа областей Сербинівка – Гребінка роботи ще тривають.

Замовником робіт виступило ДП «Агентсво місцевий доріг Полтавської області».

На ділянці дороги Пирятин – Гребінка виконано ремонт дорожнього полотна струменевим методом із застосуванням бітумних емульсій.

Ремонтні роботи в рамках експлуатаційного утримання доріг – це ямковий ремонт, організація та безпека дорожнього руху на цих ділянках доріг. Але працівники підрядних організацій, які виконали ремонт, працювали якісно.

Ремонт доріг у Гребінківській громаді
 

За допомогою спец обладнання «вирізали» великі ділянки, які потребували ремонту, таким чином не просто ліквідовувалася сама яма на дорозі, а покращилося покриття цілої ділянки дороги. Це дозволить збільшити експлуатаційний період відремонтованого автошляху.

Зазначені дороги давно потребували капітального ремонту. І ось лиш стало можливо, дозволила погода, були виділені кошти з міського бюджету громади і розпочалися ремонтні роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клієнтів пробації Гребінківщини навчали відповідати за свої дії, вчинки та їх наслідки

А тим часом трактористи Гребінківського комбінату комунальних підприємств обкошують обочини доріг, щоб підтримувати їх в належному стані.

Планується продовжити ремонтні роботи на інших автошляхах громади. Зокрема, дуже проблемною за останні роки стала дорога Гребінка – М03 Київ-Харків (через Почаївку). Але завдяки співпраці Гребінківської міської ради з народним депутатом України Олексієм Устенком заплановано здійснити ремонт цієї дороги вже незабаром.


Ремонт доріг у Гребінківській громаді
 

— Утримання автомобільних шляхів місцевого значення в належному стані пріоритет у роботі Олексія Устенка. Саме завдячуючи його зусиллям ми зможемо реалізовувати цей складний проєкт, і дорога знову буде відповідати експлуатаційним нормам, – говорить міський голова Віталій Колісніченко, — Після моєї нещодавньої зустрічі з директором Агентства місцевих доріг Полтавської області Михайлом Суржком можу стверджувати: ця дорога буде відремонтована незабаром. Роботи розпочнуться вже до кінця поточного місяця. На проведення робіт Агенством заплановано витратити 35 мільйонів гривень.


Ремонт доріг у Гребінківській громаді
 

Зараз вже проводяться підготовчі роботи для того, щоб важка спец техніка для виконання ремонту дороги змогла заїхати і безперешкодно працювати. Працівники Гребінківського ККП, мешканці Почаївського старостату та представники інших організацій і підприємств оперативно взялися розчищати обочини дороги. І незабаром приїде бригада підрядників і розпочнеться капітальне оновлення цього автошляху.

У громаді продовжують працювати над утриманням автомобільних шляхів місцевого значення в належному стані.
 

Ремонт доріг у Гребінківській громаді


Ремонт доріг у Гребінківській громаді


Схожі матеріали:
👁 470
Категорія: Новини Гребінківської громади
Теги: ремонт доріг, гребінківська громада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Виконуючи бойове завдання загинув військовий з Полтавщині Виконуючи бойове завдання загинув військовий з Полтавщині
У Полтаві не змогли розминутись два автомобіля: троє осіб... У Полтаві не змогли розминутись два автомобіля: троє осіб...
На Полтавщині 59-річний чоловік на кладовищі підірвався н... На Полтавщині 59-річний чоловік на кладовищі підірвався н...
На Полтавщині перед судом постане колишній керівник підпр... На Полтавщині перед судом постане колишній керівник підпр...
У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку
Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу... Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ