Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

07.06.2016

У Полтаві нагородили переможців конкурсу "Успішна жінка Полтавщини"


Номінація: «Успішна жінка Полтавщини - громадський діяч» - Бутенко Н. В., керівник Гребінківського волонтерського центру «Допоможи фронту»


У Полтаві нагородили переможців конкурсу "Успішна жінка Полтавщини"У Полтавському міському будинку культури нагородили переможців Обласного конкурсу «Успішна жінка Полтавщини». Конкурс у регіоні провели вже втретє у рамках реалізації державної політики у сфері забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.

Метою заходу, за словами організаторів, є підвищення суспільно-політичної активності жінок та їхнього соціального статусу, підтримка та відзначення жінок, які плідно працюють у різних сферах господарського, суспільно-політичного, духовного і громадського життя області.

До участі у конкурсі подали 55 заявок у 16 номінаціях від РДА/МВК, структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних органів центральних органів виконавчої влади у Полтавській області, з 18 можливих. Гребінківський район представляли Бутенко Надія Володимирівна – учасниця в номінації «Успішна жінка Полтавщини – громадський діяч» та Луценко Ніла Олександрівна – учасниця в номінації «Успішна жінка Полтавщини – діяч культури та мистецтва», які були нагороджені дипломами та цінними подарунками.

“Ми наслідуємо міжнародний приклад, сьогодні журнал Forbes оголосив прізвище найвпливовішої жінки світу, нею стала Ангела Меркель. Ми хочемо такими конкурсами популяризувати жінку саму по собі, як берегиню, і в той же час, як успішну жінку чи то в бізнесі, чи то у господарській діяльності, у будь-якій галузі, в якій вона працює. Цього року конкурс «Успішна жінка Полтавщини» має вдвічі більше номінацій, ніж минулого. Є перспектива проведення таких конкурсів. При відборі переможців, журі було об’єктивним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція Полтавщини радить подбати про безпеку дітей на дорозі під час літніх канікул

Звичайно, були свої симпатії, однак всі спрацювали на відмінно. Критерії відбору залежали від того, в яких галузях працюють претендентки, також враховувались досягнення, характеристики з місць робот”, – розповів заступник голови Полтавської ОДА Роман Товстий.

 


Серед номінанток і голова ГО “Полтавський Батальйон Небайдужих” Наталія Гранчак:

“Жінка має знайти своє місце у світі, і відчувати радість від того, що вона робить. Дуже важливо знайти те місце, де ти не просто заробляєш гроші, а те де ти приноситимеш користь суспільству і отримуватимеш від цього задоволення. Будь-яка праця повинна мати результат, тому наш успіх — це результат тієї роботи, яку ми робимо. Громадська організація «Полтавський батальйон небайдужих» подала мою кандидатуру на номінацію “Успішна жінка на Полтавщині, громадський діяч”.

Привітали та нагородили учасниць конкурсу дипломами, пам’ятними кубками, квітами та цінними подарунками заступник голови Полтавської ОДА Роман Товстий, заступник голови Полтавської обласної ради Анатолій Ханко, начальник Управління культури Полтавської ОДА Геннадій Фасій, директор обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара Ірина Балибіна, ректор Полтавського обласного інституту післядипломної освіти (ПОІППО) Віталій Зелюк, керуюча справами виконавчого апарату Полтавської обласної ради Оксана Черкас, голова ГР при Полтавській ОДА Володимир Голуб.

 

 

 

 



Номінація: «Успішна жінка Полтавщини - громадський діяч» - Бутенко Надія Володимирівна, керівник Гребінківського волонтерського центру «Допоможи фронту»

 

 

 



Схожі матеріали:
👁 1352
Категорія: Суспільство
Теги: Бутенко Надія Володимирівна, Полтавщина, успішкна жінка, Допоможи фронту




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ