Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.03.2024

Удосконалений бойовий модуль Cockerill 1030 - ефективне рішення для боротьби з дронами супротивника


Бойовий модуль Cockerill 1030 оснащений потужною гарматою Mark 44 від Northrop Grumman.


бойовий модуль Cockerill 1030

Бельгійська оборонна компанія John Cockerill Defense представила свою останню розробку – бойовий модуль Cockerill 1030, оснащений рішенням для боротьби з дронами. Ця передова технологія є свідченням зростаючої уваги до протидії небезпеці від дронів супротивника.

Бойовий модуль Cockerill 1030 оснащений потужною гарматою Mark 44 від Northrop Grumman. Модуль отримав можливість дистанційного керування, встановлений на даху, має цифрову архітектуру, ретельно протестовану з новим рішенням для боротьби з дронами, де використовуються боєприпаси повітряного підриву.

Це нововведення покликане запропонувати комплексний механізм захисту від дронів, що забезпечує виявлення радіолокації та відстеження, що дозволяє точно націлюватися і нейтралізувати повітряні загрози.

Створена на базі легкої турелі у своєму класі серії 3000 Cockerill 1030 пропонує діапазон кута нахилу від -10° до 70°. Ця функція є особливо вигідною для ураження безпілотних літальних апаратів, забезпечуючи універсальну відповідь на загрози з різних висот. Крім того, турель оснащена інтелектуальним штучним інтерфейсом, що підвищує її здатність ідентифікувати та розпізнавати як повітряні, так і наземні цілі з високою точністю.

Компанія John Cockerill Defense оголосила про плани забезпечити дистанційне керування Cockerill 1030. Це означає, що в майбутніх місіях екіпаж машини зможе керувати бойовим модулем із захищеної позиції, що значно підвищить безпеку екіпажу без шкоди для оперативної ефективності.

Завдяки своїм розширеним функціям та можливостям Cockerill 1030 встановив новий стандарт захисту від дронів, гарантуючи, що збройні сили залишаться на передньому краї технологій та оборонних можливостей.

Схожі матеріали:
👁 186
Категорія: Технології
Теги: зброя, боротьба з дронами, бойовий модуль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ