Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.04.2018

Аналіз надання адміністративних послуг Лубенською ОДПІ за січень - березень 2018 року


Надано 3889 послуг з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб


Аналіз надання адміністративних послуг Лубенською ОДПІ за січень - березень 2018 рокуЗа січень - березень 2018 року Центри обслуговування платників (далі ЦОП), які функціонують при Лубенській ОДПІ Головного управління ДФС у Полтавській області, відвідало 41578 платників податків – підприємців та юридичних осіб, а також пересічних громадян.

Персоналом ЦОП в звітному періоді надано 8822 адміністративні послуги. Найбільш запитуваними були послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки, їх отримали 2993 громадянина, 12 громадян звернулися за внесенням до паспорту громадянина України відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта. Надано 3889 послуг з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків.

Також, фахівці Центрів надали 424 витяги з реєстру платників єдиного податку, видано 50 довідок про подану декларацію про майновий стан та доходи та 275 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюється органами доходів і зборів. Зареєстрували 262 платника єдиного податку, 390 книг обліку розрахункових операцій, 246 книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, 145 розрахункових книжок, зареєстровано 55 реєстраторів розрахункових операцій.

Окрім надання адміністративних послуг в ЦОП платникам та громадянам надаються консультативні та інформаційні послуги щодо використання програмного забезпечення для подання звітності в електронному вигляді та на магнітних носіях, щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, платіжних документів на перерахування належних податків і зборів до бюджетів, користування електронними сервісами ДФС.

До послуг платників - комп’ютера, які підключені до мережі Інтернет і дають змогу платникам, які отримали електронний цифровий підпис, формувати та передавати звітність в електронному вигляді, для зручності відвідувачів розміщена тематична друкована продукція, оформлені інформаційні стенди, що містять зразки заповнення декларацій, звітів та заяв.

Схожі матеріали:
👁 870
Категорія: Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ
Теги: Державний раєстр, податок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ