Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.12.2013

Анорексія серед полтавської молоді


Серед сучасної полтавської молоді широко розповсюджено дієтичне харчування і фізичні вправи


Анорексія серед полтавської молоді

Серед сучасної полтавської молоді широко розповсюджено дієтичне харчування і фізичні вправи в спортивних тренажерних залах. Це дуже добре, що молодь слідкує за собою. Але, чи все правильно вона для цього робить?

Давайте розглянемо цю ситуацію з медичної точки зору. Звичайно, надмірне вживання їжі призводить до надлишкової ваги. Що ж робити, щоб мати гарну фігуру і не шкодити своєму здоров’ю?

З кожним роком суспільство все частіше стикається з такою страшною хворобою, як анорексія. Найбільш від цього страждають молоді жінки та дівчата.

Все починається з «правильного», на їх погляд харчуванні та встановлення самостійних жорстоких дієт. Скільки їх існує, важко собі вже уявити!

Причина, яка спонукає молоду людину до схуднення криється в її підсвідомості.

Молоду жінку не влаштовує оточуюче середовище, вона не задоволена роботою, не може знайти спільних інтересів з близькими та друзями, поряд не має коханої людини. Проблеми накопичуються.

Дівчина вирішує схуднути, ніби цим може розв’язати всі існуючі проблеми. Жорсткі дієти, невчасне харчування, надмірне захоплення фізичними вправами дають свій результат. Людина починає втрачати вагу свого тіла. Їй би зупинитися і подивитися на себе з боку, на кого вона починає перетворюватися! Але, на жаль, не сінці під очима, ні бліде, сіре обличчя, ні старіння шкіри, ні втомлений погляд не зупиняють її. Вона продовжує худнути.

Розум починає неадекватно спрацьовувати, а нестача білків, вуглеводів, жирів руйнують організм зсередини.

Організм не може збагнути, чому з нього почали знущатися і за що це йому?

Раніше здорова і красива жінка зараз починає виглядати «масою кісток», обтягнених шкірою, ніби – то вона багато часу перебувала в Бухенвальді чи Асвенцумі.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Сайти Полтавщини моніторитимуть на предмет розміщення офіційної інформації

Близькі дуже хвилюються за свою дитину. Чому здорова дівчина перетворилася в страховисько? За для чого? А проблеми набрали свій оберт.

Такі люди крок за кроком знущаються з себе і починають хворіти на анорексію.

Дівчата, ніби, тінь серед своїх яскравих і життєрадісних подруг, які радіють кожній хвилині цього життя.

Людина народжується на цей світ, щоб радіти, бути щасливою і здоровою. Це все природньо!

Схожі матеріали:
👁 1135
Категорія: Актуально
Теги: молодь, Полтавщина, Анорексія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ