Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.02.2023

Безповітряні шини Bridgestone практично неруйнівні на дорозі


Концепт має унікальну структуру спиць


Безповітряні шини Bridgestone

Безповітряні шини незабаром надійдуть у виробництво, версія Bridgestone проходить останні випробування та готується до комерціалізації. Продукт фірми ґрунтується на концепції Air Free, технології, яка усуває необхідність накачування шин повітрям.

Випробування проводяться спільно з Idemitsu Kosan Co, з використанням одного з компактних електромобілів.

Щорічно у світі виробляється понад 3 мільярди шин, і очікується, що до 2028 року ринок безповітряних шин досягне 77,72 мільярда доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецький дизайнер презентував новий концепт автобуса Mercedes-Benz Horizon Liner

Концепт має унікальну структуру спиць, що простяглися вздовж внутрішніх сторін шин, що підтримують вагу автомобіля - немає необхідності періодично накачувати шини повітрям, а це означає, що шини вимагають менше обслуговування, що виключає ризик проколу шин. Безповітряні шини краще протистоять впливу вібрацій та ударам, що робить їх практично неруйнівними на дорозі.


Безповітряні шини Bridgestone
 

Крім того, структура спиць виготовлена із термопластичної смоли, а матеріали, що використовуються в шинах, як і гума в протекторі, підлягають вторинній переробці. Згідно з Bridgestone, жодна частина непневматичної шини ніколи не повинна бути викинута у сміття, що йде рука об руку з її зусиллями по створенню системи «від колиски до колиски», в якій всі шини спочатку переробляються, а потім передепуються в нові.
 

Безповітряні шини Bridgestone


Схожі матеріали:
👁 298
Категорія: Технології
Теги: автомобільні шини, Bridgestone, безповітряні шини




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ