Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.06.2021

Британські вчені надали докази перебування американців на Місяці


Видання Daily Express повідомляє, що британські вчені знайшли докази того, що підкорення супутника Землі було містифікацією


Понад півстоліття землянам не дає спокою американська місячна місія, в ході якої народилося безліч міфів і припущень.

52 роки тому було оголошено, що американські космонавти Ніл Армстронг і Баз Олдрін висадилися на поверхні Місяця і встановили там прапор США, але вірять в це не всі.


Місяць
 

Видання Daily Express повідомляє, що британські вчені знайшли докази того, що підкорення супутника Землі було містифікацією, а тим, що трапилося фактом.

Головним інструментом скептиків став факт, що розвівається на вітрі полотнище американського прапора. Як відомо, в космосі через вакуум такого трапитися просто не могло.

Так з'явилася теорія, що висадка на поверхні Місяця відбулася не на далекому супутнику, а в знімальних голлівудських павільйонах. Автором витвору назвали режисера Стенлі Кубрика.

У відповідь на це експерти Національного космічного центру Великобританії повідомили, що коливання були викликані зовсім не вітром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створено експериментальну вакцину від раку. Вона вже протестована на перших добровольцях

Вважається, що встановлюючи прапор астронавти обертали древко в сторони, щоб воно глибше занурилося в грунт. Саме цей процес і викликав коливання тканини.

Крім словесних доказів дослідники заявили, що знімки з супутника підтверджують факт установки прапора на Місяці, який, правда, вицвів і впав.

Схожі матеріали:
👁 396
Категорія: Технології
Теги: місяць, США, прапор, Великобританія, космос




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ